Siirry sisältöön

Apua, haluan tutustua mun joukkuelaisiin mutta en osaa:

E [nimimerkkiä muutettu]

Moi,

Haluaisin vinkkejä miten saada ystäviä, ja tutustua mun joukkelaisiin.
Oon nyt noin vuoden pelannut ringetteä joukkueessa, johon en vaan tai osaa uskalla tutustua. Nyt kun on uusi kausi alkamassa, niin haluaisin todella päästä joukkueeseen mukaan ja saada sieltä ystäviä, mutta en vain osaa tai uskalla.

Varsinkin ”aloitteen tekeminen” on mulle tosi vaikeeta, jotenkin meen aina vaan ihan mykäksi, enkä uskalla katsoa niitä edes silmiin saati moikata. Mutta en halua olla ulkopuolinen vaan päästä joukkueen juttuihin mukaan. Valmentajille on infottu asiasta, mutta se ei etene mihinkään. Olisiko kenelläkään mitään hyödyllisiä vinkkejä?? Enkä tarkota nyt mitään ”Meet vaan sinne ja sanot moi!” Koska en pysty siihen, vasn jotain oikeasti hyödyllitä.

-E [nimimerkkiä muutettu]

Kissakala

Voisin ehkä auttaa. Itse aloitin erään kamppailulajin tuossa vuoden vaihteessa ja olen saanut monia kavereita.
Ensinnäkin kannattaa keskittyä aluksi vaikka johonkin täysin uuteen harrastajaan kaverustumiseen. Hän on samassa tilanteessa ja varmasti haluaa kaverin.
Toiseksi. keskustelun ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, voit kehua kaveria hyvästä syötöstä, antaa hänelle läpyn tai ihan mitä vaan. Sitten toisissa treeneissä voit jopa jatkaa tätä ja hyvällä hetkellä kysyä vaikka ”mikä muuten sun nimesi on?”. Tällöin ei itselle ainakaan tullut mitään epämukavia kohtaamisia.

Ja erityisesti PIDÄ HAUSKAA!! Se on joukkuelaji ja varmasti tulet saamaan kavereita kunhan uskallat rohkeasti ylittää itsesi.

🩵sports&history

Tiedän että et halunnut tätä neuvoa mutta sori
Vannon että jos saat puristettua itsestäsi muutaman sanan jollekkin mukavantuntuiselle henkilölle jonka kanssa sinulla on jotakin yhteistä niin puhuminen helpottuu 100%. Kokemusta on tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Apua, haluan tutustua mun joukkuelaisiin mutta en osaa:

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top