Siirry sisältöön
Mushroom <3

Eli siis tarvitsen apua. Tai no edes jonkun joka lukee tämän
Eli tapasin tämän tyypin(hän voi olla vaikka X) yhdessä isossa whatsapp ryhmässä,johon minä ja kaverini liityttiin tik tokin kautta. Ryhmässä on suurimmaksi osaksi suomalaisia lgtbq+ ihmisiä,jotka ovat 13-18.
Mä ja X alettiin täss viikon aluss vitsailee siel ryhmässiitä ett meistä tulisi partnreita.(Tiesimme molemmat sen olevan vitsi) Ja sitten jotenkin aloimme juttelee yv:ssä. Sain vihjailujen kautta selville että hänellä oli oikeita tunteita minua kohtaan ja olin erittäin iloinen. Ajattelin häntä sitten koko loppu päivän enkä pystynyt innostukseltani nukkumaan kunnolla. Nyt olen kuitenkin alkanut miettimään,että tulen pilaamaan tämän jotenkin. Jolloin en vain menetä häntä vaan myös kaikki tässä ryhmässä olevat. Enkä halua menettää ketään heistä tai satuttaa häntä.
En oikein tiedä mitä tehdä. Tiedän vain ett tarvitsen aina aikaa uusien ihastusten miettimiseen ja varmistaakseni ett oikeasti pidän hänestä. En ole myöskään koskaan seurustellut tai edes oikeasti jutellut kenenkään vanhan ihastukseni kanssa. Voiko joku auttaa tai antaa jotain vinkkejä?
Kiitos jo valmiiksi kaikille <3

Prinsuu💚

Moikka ”Mushroom<3”
Mä voin kai auttaa koska mulla on itsellänikin ollut ihastuksia.

Kerroit että olet saanut vihjailujen kautta selville, että X pitää sinusta. Kerroit myös pelkääväsi, että pilaat tämän jotenkin. Ensinnäkin, jos olet 100% varma että X pitää sinusta, mene ihmeessä kertomaan hänelle että pidät hänestä :) ja vaikket olisikaan 100% varma, niin voit silti kertoa.

Kuten kerroin jo aiemmin, minullakin on ollut ihastuksia, joten voisin kertoa omista kokemuksistani, jos se edes hieman auttaisi.

Mulla oli aikoinaan ihastus ja epäröin pitkään kertoisinko kyseiselle henkilölle että pidän hänestä. Lopulta kerroin ja poika sanoi minulle että ei ole ihastunut minuun joten jooh :D
MUTTA SE MITÄ MINULLE TAPAHTUI EI TARKOITA ETTEIKÖ SINULLE VOISI KÄYDÄ TOISIN!

Joten sanoisin sinulle, että mene kertomaan pojalle että pidät hänestä. Et menetä mitään vaikka poika sanoisikin kyllän sijasta ei :)

Esimerkiksi minä ja entinen ihastukseni olemme nykyään hyviä kavereita vaikka hän tietää että olin ihastunut häneen mutta hän ei välitä siitä.

Toivottavasti musta oli edes vähän apua ja onnea ihastuksesi kanssa<3
Byee

Hemulii🌈

Heii mushroom!♡ Siis tajusin tänään että mulla saattaa olla ihastus joka on samansukupuoleinen. Seki saattaa olla ihastunu miuhun mut en oo vaa varma. Mut voisiks kertoo jotai hinkkei??? Ja muute se on yks mun bff ja nii. Se kattoo mua aina huuliin.!!

Mushroom <3

Moi Hemulii! En tiedä miten paljon voin auttaa sillä X on myös samansukupuolinen kanssani ja juuri sen takia pyysin apua. Mutta sanoisin ett ellet jo tiedä että ihastuksesi tykkää smaansukupuolisista ihmisistä,aloita siitä. Jos hän tykkää ala vihjailemaan hänelle ett tykkäät hänestä. Ei oikeastaan ole mitään erikoisempia juttuja siinä jos ihastus on samansukupuolinen.

Toivottavasti toi autto <3

Vastaa aiheeseen: apua ihastuksen kaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top