Siirry sisältöön
13vGiiiirl

Jooh eli tarviin apua mun ihastuksen kanssa. Tää juttu on vähän monimutkasempi niin yritän selittää sen mahollisimman lyhyesti. Elikkäs tää poika oli joskus 3 luokalla ihastunut muhun mutta mä olin ”yhessä” sen kaverin kanssa, joten me jäätiin vaan ystäviks. Muutama vuosi sitten me erottiin tän mun ”poikaystävän” kanssa ja nyt oon sitten kiinnostunut tästä toisesta pojasta. Mä en oo varma tykkääkö se musta ku se usein sanoo että oon ihana mut yleensä se on vaan läppää enkä oo ollenkaan varma sen tunteista. Haluisin kertoo sille mutta mua pelottaa jos se vaikka antaa pakit tai nauraa mulle:( olisin TOSI TOSI TOSI kiitollinen jos osaisit auttaaa<3

:)

Moi! Ihan alkuun haluun sanoa, että mikään kokemusasiantuntija en todellakaan ole, mutta toivon että voisin edes jotenkin rohkaista.
Jos se poika on aiemmin ollut susta kiinnostunut, niin voihan hyvin olla että on edelleenkin! Ja jos hän kutsuu sua ihanaksi, niin voihan hän olla tosissaankin, ei vaan kehtaa sanoa sitä tosissaan. Mieti: mitä menetät, jos kerrot sille sun tunteista? Mikä on muka pahinta mitä siinä tilanteessa voi tapahtua? Jos se nauraa sulle, niin silloin hän on itse äärimmäisen nolo, koska ei toisten tunteille saa nauraa. Jos olet tosissasi ihastunut häneen, niin mitä menetettävää sinulla on? Jos kerrot, hän voi hyvinkin tuntea sinua kohtaan samoin :)

Vastaa aiheeseen: APUA IHASTUKSEN KANSSA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top