Siirry sisältöön
Jenina

Olen 15-vuotta vanha tyttö, ja olen harrastanut seksiä yhden jätkän kanssa, useasti, mutta näemme tosi harvoin. Me ei käytännössä seurustella, ei olla koskaan seurusteltu, meillä on välimatkaa yli 400 km, mutta silti päädytään aina nuolemaan ja harrastamaan seksiä. Olen ollut kiinnostunut yhestä pojasta, mun luokkalaisesta, joka on mun paras kaveri, ja hänkin on kiinnostunut musta, ja viime viikolla me suudeltiin. Kunnolla. Kielen kanssa. Tykkään tosissani tästä pojasta, mutta en osannut ajatella kuin sitä toista jätkää, jota näen tosi harvoin. Mitä mun pitäisi tehdä, että saisin mielestäni ton kaukana asuvan pojan, pidän oikeasti tästä mun luokkalaisesta, ja uskon että tästä voisi tullakin jotain, mutta en halua ajatella häntä suudellessani toista jätkää.. Apua ja neuvoa!

Chrisu – verkk@ri

Hei!

Ongelmasi tosiaan on kiperä, mutta et ole ongelman kanssa yksin. Minä itse tiedän monia, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa.
Tietysti voisi miettiä ”itsensä löytämistä”. Minulle auttoi minun itsetunto ongelmassa meditointi. Siis meditointia tarkoitan sillä, että tutkiskelee itseään ja miettii mitä oikeasti haluaa. Se auttoi ainakin minulla. Toinen asia mitä voit tehdä on käydä puhumassa jonkun ”luottamuksellisen” aikuisen kanssa eli sellaisen jolla on käytännössä vaitiolovelvollisuus niistä asioista, joista siellä puhut. Esimerkiksi kouluissa koulupsykologi, kuraattori tai koulupastori. Seurakunnissa esimerkiksi nuorisotyöntekijät. Eli vaihtoehtoja löytyy. Keskustelu koulutetun henkilön kanssa yleensä, jos ei ratkaise, niin ainakin antaa paljon uusia näkökulmia tilanteeseen. Kynnys mennä toisaalta sellaisen henkilön luokse on yleensä aika suuri, mutta syyttä. Eivät he ala syyttelemään sinua siitä, että sinulla oli ”vain vähäpätöinen” ongelma. Ei ole olemassakaan vähäpätöistä ongelmaa.
MLL:llä on myös lasten- ja nuortenpuhelin ja netti, johon voi soittaa tai lähettää sähköpostia mieltä askarruttavissa asioissa. Infoa siitä löytyy osoitteesta ”http://www.mll.fi/nuortennetti/info/lasten_ja_nuorten_puhelin_ja_net/”. Olihan sinulla jo rohkeutta kertoa asiasta täällä, joten olen varma, että saat asian selvitettyä tavalla tai toisella.
Voit myös kokeilla ns. mielikuvaharjoituksia. Eli siis yrität mielikuvituksesi avulla asettaa itsesi johonkin tilanteeseen, kun olet yksin, jolloin voit mielessäsi tehdä mitä tahansa. Esimerkiksi ajatella tilannetta, että olet sen luokallasi olevan pojan kanssa ja voit miettiä mitä tehdä.
Tämä vastaus nyt kuulosti hieman vanhan sedän horinoilta, mutta parempaan en pysty. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua! Ja toivottavasti saat selvitettyä asian.

Hyvää kesän odotusta!
Terveisin
Verkk@ri Chrisu

jani96

mä oon chrisun kans samaa mieltä mut mulle tuli mieleen ehkä parempi esimerkki. kun oot yksin ni mietit että olisit kyseinen jätkä ja miettisit mitä hän ajattelee tai sit se sun luokkalainen ja ajattelet mitä hän ajattelee ja sitten mitä sinä mietit asiasta. että oletko valmis olemaan luokkalaisesi kanssa vai et ja haluisitko olla kaverisi kanssa joka on kaukana vai et kumpaakaan. tai mitä ikinä haluat tehdä asialle. mulle on auttanut miettiminen hiljaa ehkä hiljaisella musiikilla melkein unessa mitä muut ajattelisi musta tai mä itsestäni olisin hän. mutta teitenkään en voi arvata aina oikein.

mulla on pientä kokemusta asiasta että mä tykkään ite aina purra mun ”siskoa”(pidän häntä siskonani mutta ei oikeasti ole mitään sukua) kaulaa ja siitä joskus jäi fritsun kaltainen jälki mutta ei ollut fritsu kuitenkaan joskus ja hän raapii mun selkää joka on ihanaa. mutta jouduin lopettamaan sen kun ei oikeen tyttöystävä tykännyt ja nyt ollaan sovittu se riita pois alta.

J3H

Ala avoimeen parisuhteeseen, eli suhteeseen, missä voi tapailla muitakin. Saat molemmat. Tämä on yksi vaihtoehto, toinen tulee tässä:

Sinulla ei ole minkäänlaisia tunteita tätä panokaveria kohtaan, äläkä edes yritä väittää vastaan. Se on sinun panokaveri, ja se on hyvä homma. Maksimi määrä iloa, minimi määrä tunnepaskaa.

Mutta nyt sinä olet löytänyt jonkun, jonka kanssa haluat kokea jotain suurempaa. Se on hyvä homma. Se todistaa, että sinä haluat jotain enemmän kuin pelkän panokaverin.

Tämä ”kumman ottaisin” -tunne ei ole sitä mitä ajattelet, se voi mahdollisesti olla syyllisyyttä siitä, että teidän panoleikit täytyy loppua, mutta se loppuu ennemmin tai myöhemmin. Parempi vaihtoehto on ennemmin, ja vielä niin, että sinä lopetat sen, säästyt suurimmilta sydänsuruilta.

Lopeta panokaverisi kanssa viimeisellä panolla, ja jatkakaa molemmat polkujanne. Teidän molempien päämääränä on onnelisuus, mutta te kuljette sinne eri kautta.

Hyvää jatkoa sinulle!

Vastaa aiheeseen: APUA JA NEUVOJA!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top