ūü§ó

Moikka ! ūü§ó

Oon 14-vuotias tyttö. Oon kiinnostunut vertaistuen antamisesta nuorille. Oon kommentoinut Nuortenlinkissä tarinoita ja Nuortennetissä keskusteluja, eli mulla on kokemusta siitä.

Jos sulla on joku huoli tai murhe, voit kertoa siitä tässä, ja vastaan siihen. Vastaan niihin ainakin kerran viikossa. Jos en jostain syystä osaa auttaa, neuvon menemään juttelemaan esim. kuraattorin kanssa, Sekasin-chattiin tai Lasten ja Nuorten chattiin tms.
Voit kertoa huolistasi ja murheistasi huoletta, sillä kaikki Nuortennetin keskusteluihin tulevat viestit tarkistetaan ennen kuin ne julkaistaan, ja viesti on täysin anonyymi.

Laita rohkeasti viestiä, jos sulla on joku huoli tai murhe !

Tsemppi√§ kaikille ! ūü§ó

ūü§ó

Moikka ! ūü§ó

Jos oon neuvonut sua jossain muussa keskustelussa laittamaan viestiä tänne,
kerrothan
‚ÄĘ nimimerkkisi, jota oon neuvonut
‚ÄĘ keskustelun, jossa oon neuvonut
‚ÄĘ asian, johon tarvitset neuvoa

niin voin katsoa lisätietoa asiasta, johon tarvitset neuvoa (jos lisätietoa on), ja tiedän, missä asiassa tarvitset apua, ja kuka olet (nimimerkki).

Mukavaa ja rentouttavaa syyslomaa kaikille ! ūüćĀūüćā

Kata, verkk@ri

Moi ūüėä

Kiva, kun oot kiinnostunut nuorten auttamisesta! Se on ihan super hienoa! Juuri sunlaisia nuoria tarvitaan ‚̧ԳŹ‚̧ԳŹūü•į

Oletko miettinyt, ett√§ voisit toimia vapaaehtoisena? Me verkkotukioppilaat vastaillaan t√§√§ll√§ keskustelupalstalla nuorten kysymyksiin ja huoliin! Ja Nuortennetin toimittajana voi tehd√§ paljon muutakin, mist√§ voi olla iloa ja vertaistukea nuorille! Jos oot kiinnostunut niin kysy ihmeess√§ lis√§√§ asiasta ūüėä voit laittaa viesti√§ Riikalle 050 453 1523 ja jos haluat kysy√§ jotain minulta niin laita vaan kysymyksesi t√§h√§n kommentteihin ūüėä

Terkuin Kata, Nuortennetin toimittaja ja verkkotukioppilas

Helou :D

No minusta tuntuu että olen poika.. Mutta en tiedä hyväksyykö jotkut tietyt tyypit minua, en uskalla sanoa :( Olen sanonut jo lähimmille ystävilleni, mutta se ei tunnu auttavan. Oon vasta 12, joten onhan tää vähän epäuskottavaa ja outoa.. Mutta näin olen tuntenut pari viikkoa :( uups, tulipas tästä yllättävän pitkä xD

Vastaa aiheeseen: Apua ja tukea
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.