Siirry sisältöön
monuli120

Elikkä oon 14v tyttö ja seurustelin yhden pojan kans joka asuu tunnin ajomatkan päässä meiltä. Ollaan oltu yhessa n.puol vuotta mut nyt tänään, yhtäkkiä se laitto ask.fm et se on sinkku. Olin aiva pihalla ja en voinu uskoo sitä todeks….no si pari tunnin pääst askin selailun jälkee sain tietää et sillo säätöö mulle tosi hyvän kaverin kans. Kattelin niitten molempien askeja ja wa tilaa. No sii luki si sil mun ”ex:äl” sen mun kaverin nimi ja sii oli sydän ja tällee. No sil mun kaveril oli sama. En yhtään tiiä mitä teen, ku oon aiva ku puulla lyöty, en usko tätä todeks ja oon itkeny koko illan tän asian takia…haluisin vaa unohta sen tyypin mutten voi, en uskalla mennä saarnaakaa pitää sille:'( kiitos tosi paaljo niille jotka mua auttaa tän kaa:(

tyttö 15

sano sille exälles et oonne vaan sullekki ja kiva ku kerroit! ei toi oo oikeen et yhtäkkii vaan jätetään tolleen!! :O Mulle tapahtu kahesti sama ja olin ihan sekasin ja masentunu niistä..jos se tekee sulle noin niin unohda se tyyppi (tiedän et se on kyl joo tosi vaikeeta) kosk se ns.petti sut! ei kannata jatkaa sen kanssa mitään ku ei sil näytä pörräävän kunnol korvien välis..voimii sulle ja koita selvitä! :)

monuli120

Kiitos tosi paljon! Yrittelen:)

hepoli13

Kysy siltä ja puhu siitä sen kanssa toi oli tosi törkeää sua kohtaan!! :'( tsemii sul! (y)

Tyttö98

Osoita ittelles itsekunnioitusta ja mene puhumaan sille pojalle ihan kasvotusten. Sun ei tarvii pelätä pojan reaktiota, koska sulla on täys oikeus olla vihainen ja jos hän sinulle suuttuu niin se on sitten hänen oma ongelmansa.Ja sulla on täys oikeus kuulla mistä tässä asiassa on kysymys.
Tsemppiä ja halauksia<3

14

Iha hirvee tilanne :( Voimia sulle! :’)

14

ONNEA JA VOIMIA :3

bella34

Älä enää seurustele sen kaa.

monuli120

Kiitos kaikille tosi paljon vinkeistä!
Yritän jaksella!<3:|

Ziggy

Muut sanoivatkin jo ne tärkeimmät; sulla on täysi oikeus mennä vähän jututtamaan poikaa, miettimättä sitä haluaako hän keskustella aiheesta. Asia voi olla kiusallinen hänelle, mutta itse on soppansa keittänyt… Ziggy-neidiltä onnea ja tsemppiä myös! :)

Vastaa aiheeseen: apua, mitä teen??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top