Siirry sisältöön
13vGiiiirl

Elikkäs moi. Mulla ois itte asiassa kaks kysymystä. Oon siis 13v(kohta 14)tyttö ja oon alkanu snäppää mua 2 vuotta vanhemmalle jätkälle ja saatan olla vähän ihastunut siihen. Eli eka kysymys on onko 14v okei seurustella 15 tai 16v kanssa? Toinen kysymys on otsikossa. Haluisin kovasti jutella tälle jätkälle mutten tiiä miten aloittaa keskustelu. En tiiä mistä voitais jutella. Eli jos osaat jotenkin auttaa niin arvostan. Kiitus<3

Prinsuu💚

No siis voisit aloittaa keskustelun tän pojan kanssa esim vaan tervehtimällä ja kun ootte tervehtineet toisianne niin voisitte jutella vaan vaikka kuulumisianne?

En tiiä auttoiko edes mut toivottavasti ja ihanaa päivää<333

Mushroom <3

Niin kauan ku se jätkä on kohtelias nii on täysin okei seurustella itseään vanhemman kanssa. Ja keskustelusta yritä löytää joku juttu mikä teillä on samaa. (esim. harrastus,mielipide yms.)

Toivottavasti musta oli jotain apuu <3

Erika, verkk@ri

Moikka 13vGiiiirl,

Kiva kun laitoit tänne Nuortennetin keskustelupalstalle viestiä!

On ihan ok seurustella hieman vanhemman tyypin kanssa, kunhan kaikki mitä yhdessä tekee on suostumuksellista ja kummallakin on hyvä olla :) Jos juttelette snapchatissä niin voit esim kysyä häneltä jotain läksyihin tai lomasuunnitelmiin liittyvää. Esim. miten pääsiäinen meni. Tai sitten laitat hänelle jonkin yleisemmän snäpin joka näyttää siltä että oot laittanut sen monelle muullekin. Niin pääset vähän tunnustelemaan että miten hän suhtautuu keskusteluun ja lähettämiisi snäppeihin :)

Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle hyötyä. Mukavaa pääsiäistä sinulle <3

T. Erika, verkk@ri

Vastaa aiheeseen: APUA MITEN ALOITTAA KESKUSTELU

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top