Siirry sisältöön
ihastunut

joo eli oon 14 vuotias poika ja haluisin saada tyttöystävän mut kukaan ei tykkää musta. apua?

tyttönen

Mun mielestä sun ei kannata hankkia tyttöystävää vaan, koska ite haluut… Se ois vaan itsekästä toimintaa ja omien tarpeiden täyttämistä. Mut ei siin mitää jo sul OIKEESTI ois tunteita sitä kohtaa. Ja kyllä susta varmasti joku tykkää, vaikket huomaiskaa:)

13v tyttönen

Sanoisin aika samaa kuin edelline mut jos oikeesti tykkäät jostaki tytöstä, niin hymyile sille paljo ja koita jutella. Jos huomaat, et seki saattaa tykätä susta, niin kanattaa sanoo sille sillon ku se on yksin et tykkäät siit ja vaikka et haluutko seurustella :D

Tyttö14

Ole oma itsesi ja hymyile ja juttele tytölle ,josta _OIKEASTI_ tykkäät :) !!! Kyllä se oikea vielä tulee vastaan! Älä etsimällä etsi tyttöystävää, ja seurustele vain sellaisen kanssa josta oikeasti pidät!

Tyttönen 14

Olet vain oma itsesi, niin kyllä joku kiva tyttö vielä tulee. Ole myös kohtelias ja yritä puhua kiinnostavalle tytölle. Ja hymyile! :)

14-vuotias itsekin

Ei kannata ruveta seurustelee 14-vuotiaana ainakaa vakavasti. Se on saanu mut ainaki masennuksen partaalle.

ymmärtäjä

Toisaalta ymmärrän sinua siinä että haluat tyttöystävän, mutta olen samaa mieltä muiden kanssa siitä että ei ”hanki” tyttöystävää vain kuin jostain supermarketin hyllyltä ensimmäisen jonka eteen sattuu! Tytöstä täytyy välittää ja tunteen on oltava molemminpuolista, muuten suhde on toiselle osapuolelle melko ahdistava! Olen itse saman ikäinen tyttö ja sama tilanne tulee vastaan päivittäin, ei pelkästään omalla kohdalla. Mutta rohkeus ja avoimuus kannataa! En silti tarkoita että pitää alkaa tehdä tuttavuutta jokaisen vastaan tulijan kanssa, mutta ”good luck!”

Vastaa aiheeseen: apua! miten saa tyttöjen kiinostuksen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top