Siirry sisältöön
🦓

• voiks joku auttaa mua? musta tuntuu et tykkään yhestä meiän luokkalaisesta pojasta, oon ollu esikoulusta asti sen kaa samassa ryhmässäki samalla luokalla mut en tiiä tykkääks se musta. tän vuoden alussa kerroin et tykkään siitä tekstarilla ku olin kylpylähotellissa ja se tais vastata ”en tiiä”, en muista kunnol. se on tosi kilpailuhenkinen ja joskus ehkä vähän ilkee, se saattaa sanoo ”kuka kysy” jne. mut ongelma on se että en uskalla sanoo sille mun tunteista ku oon tämmöne nössö :D se istuu mun takana luokassa ja välillä me silleen jutellaaki satunnaisista hauskoista jutuista ja tänäänki aamunavauksessa se sipitti mulle pari juttuu yhestä papista siinä eessä ja me naurettiin mut nää on näitä satunnaisia juttuja. ei mitää ”mee sanoo sun tunteista gurl!” koska oon jo sanonu ettei se oo noin yksinkertasta. en uskalla mitää lappuukaa laittaa ja osaisin varmasti sanoo silleen ”mulla on tunteita sua kohtaan” enkä vaa ”omg alax oot hot” no hei cmoon kuulostaisin ykkösluokkalaiselta. mut pliiis apua.

V[Osa nimimerkistä poistettu.]

Hei sitku oot koulussa nii mee juttelemaan sille rohkeasti vaan

joku jonne

Juttele sille enemmän ja tutustu siihen. Jos teistä tulee kavereita aluks?

Salsa

juttele sille ensin jos seki sanois et silläki on tunteit suhun JA AUTTAKAA MUA OON IHASTUNU YHTEEN VUODEN VANHEMPAAN POIKAAN T: 12v tyttö

[osa viestistä poistettu – emme julkaise paikkakuntatietoja]

oiii kuulostaa jo ihan hyvältä! juttele sil vaa enemmän ja koita vaik somen kautta tutustua enemmän ja esim siel kertoo jos tuntuu ettet kasvokkain uskalla.

Vastaa aiheeseen: apua oon ihastunu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top