Siirry sisältöön
Haamu

Eli Moi. Oon tykännyt yhdestä pojasta sanotaan nyt vaikka Joksu… Oon pitänyt taino ei tätä ehkä enää pitämiseksi voi kutsua vaan ihan rakastumiseksi koska no 7 kuukautta oon ollut ihastuneena häneen. Joksu on tällä hetkellä 8lk ja mä 7lk se kulkee samassa taksissa missä mä ja no kulkenut kohta 4 vuotta.
En tiiä mitä teen en löydä mitään se sosiaalista mediaa enkä ujona 7lk tyttönä uskaltais ees jutella sille joten en tiiä mitä teen koska hän vaikuttaa myös siltä että hänelläkin voisi olla tunteita mua kohtaan mutta ei uskalla vain sanoa sitä. AUTTAKAA MUA PLIIS TAI ANTAKAA EES TUKEE, Oon hakannut tän takia 7kk päätäni seinään

Epsku

Heissan! Tosiaan, älähän huolehdi turhaan. Meitsi on tykännyt eräästä henkilöstä jo noin 1,5 vuotta.. ja pahinta tässä on että hänellä on tyttöystävä, sain tietää vasta.
Mutta jos vaikuttais siltä et hänelläkin on tunteita sua kohtaan, niin let’s go!
Voit yrittää vaikka jos hän jossain vaiheessa yksin, alkaa jutella hänelle.
Sä olet ujo, mutta siltikin, kannattaa alkaa lähestyä edes jotenkin!
Mä olen lähes varma et teistä tulee vielä jotain, älä huolehdi turhaan<3

Moi! Mielestäni tuota ei rakastumiseksi voi kutsua vaikka puoli vuotta oletkin ollut häneen ihastunut. Mistä päättelet että hänelläkin voisi olla tunteita sinua kohtaan? Kannattaa ehdottomasti yrittää jotain jutella tai edes moikata joskus siinä et menetä mitään. Eikä jää kaduttamaan ettet koskaan edes yrittänyt.

PuShEeN

Mee vain rohkeasti puhumaan Sun ihastukselle! Se varmasti ilahtuu kun Sa tietää enttäuscht sä tykkäät siitä. Onnea matkaan ja tsemppiä!!

Vastaa aiheeseen: APUA. Oon TYKÄNNYT SIITÄ 7KK

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top