Siirry sisältöön
Rinsessa<3

Oon itsetyydyttänyt ja nyt sit pojat alko kouluss sanoo et Hei Heli (nimi muutettu) , onks sul huomen sormet rakkuloilla …. ihan kun ne muka tietäis mun itsetyydytyksestä :PP nyt mua pelottaa et ne on esim. vakoillu ikkunasta mun puuhia , vaikka mulla on kyl aina vehot kii :P onks itsetyydytys noloo??? APUA !!! :) sain teiltä jo aikasemmin muun asian kanssa apua , nii jo voisitte PLIIS tässäkin asiassa auttaa :)

Jumpsu

Mäkin itsetyydytän!!! Enkä tiiä et pitäiskö mun ja et onko se typerää!!! Mutta se on tapa, josta ei pääse helposti eroon. Mä en tiedä, mitä mun pitäis tehdä (en ainakaan halua puhua vanhemmille/lääkärille) koska mun kuukautiset ei oo viel alkanu. Vaikuttaako itsetyydytys kuukautisiin??

Mun mielestä itsetyydytys ei voi olla mitään kamalaa. Tosin pojille siitä ei kannata vinkkailla – vaikka nekin itsetyydyttää!!!! – koska ne voi alkaa pilkkaamaan. Mun pari kaveriakin on myöntäny ety ne itsetyydyttää.. ent iiä kuinka vanha sä oot, mut mun mielestä mun iässä on aika normaalia et tunnustelee itseään ja myös itsetyydyttää… mut se on vaan mun mielipide :)

jokumuu

Itse tyydytys on kaikkea muutakun noloa ja voit sanoa niille tyypeille et tekö et ikinä masturboi, no ette varmaa ku ootte tollasii hikareit tms. :)

voielämä..

Masturboiminen on kaikkea muuta kuin noloa, oon 9. luokalla ja pari tyttöä samalt luokalt on kertonu mulle et masturboiks ne.
TÄSSÄ EI OLE MITÄÄN HÄVETTÄVÄÄ/NOLOA !

:D:D

ei siin oo mitää noloo mut ei siitä silti kannata puhua kellekkää omalle luokassa olevalle esim. mäkään en oo koskaa puhunu mun parhaimille kavereille mut poikakaverille kyl. ja kyl seki itsetyydyttää :D ja ne pojat jotka o jotai sanonu nii se sun asias ei kuulu niille yhtää. ties mitä neki ite tekee.:D

Rinsessa<3

Mut hei jos sanon niille , nii sithän ne vaa enemmän alkaa dissaa !!!! AUTTAKAA , MITÄ TEEN ??

Cibuliz

Älä piittaa niistä. Ainahan joku heittää läppää, myös hyvin huonoa sellaista. Ota ja naura niille ensikerralla :D !

Vastaa aiheeseen: apua :P – itsetyydytys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top