Siirry sisältöön
perus

okei, oon 15v poika joka tarviis apua tyttö ongelman kanssa.. Siis, on yks tyttö, johon oon tosi ihastunut ja haluisin et jonain päivän me voitais olla jotain, mä oon aistinu et se ihastus on molemmin puolinen, ollaa flirttailtu ja puhuttu mut se on ollu kai niiku aina puol tosissaa. Mut meiän välillä on semmonen jännite. Mun sydän hakkaa aina kun nään sen tai puhun sille. Oon kuullu sen kavereilta et se on mustaki jotenkin kiinnostunu. Mut.. Ei olla ikin voitu puhuu siit aiheest kahestaan koska se vois tuhoo meidän kaveruus suhteen ja tekis asioist tosi tukalaa (koska ollaan samalla luokalla ens lukuvuon) meil ei oo paljoo mitää yhteistä, meil on vaa se koko aikainen jännite ainakun tavataan. Ja haluisin ilmasta mun tunteet sitä kohtaan.. Siis joskus tuntuu et ne tunteet haluis repeytyy mun rinnan läpi, mut en voi päästää niitä ulos koska meiän nykynen suhde on liian tärkeetä menetettäväks.. (joo tiedän, aika syvällistä) mut anyway.. Must tuntuu et en voi elää ilman sitä tyttöö mun elämäs. Ja haluaisin neuvoi joiltain tytöiltä jotka luulis et vois auttaa. Auttaa mua kertoo miten mä tunnen sitä kohtaa, miten saisin meist jtn.. Ei riitä sanat kertoo kuin paljo mä rakastan sitä tyttöö, tai kuin paljon mä tarviin apua. Apua kiitos!

Nimetön

Aaaw oot söpis C: mut joo toi on aika vähä niinku patti tilanne vai mikä onkaa :D mut jos oot melko varma et seki tykkää sust ni sit ei auta muuta ku otta riski! Jos ei nappaa ni se on sit tarkotettu nii :)

NÄIN KÄVI MULLE

Moi oon tällänen Tyttö ja oon ollu ihastunut yhteen poikaan jo puol vuotta.no yhessä vaiheessa tykkäsin siitä hirveesti ja se tais tykätä musta ainakin vähä.sitte yhtenä päivänä se vaan alko vältellä ja tälläi…no tottakai se oli sydäntäraastavaa ku se jutteli muille tytöille ja kiusas niitä sillee leikillään….sitte oltiin hetki siinä tilanteessa ja sitte se alko kutsuu mua stalkkeriks ja että muka stalkaan sitä 24/7 joka ei oo totta,joo kyllä vilkaisen sitä parikin kertaa päivässä mutta se ei oo STALKKAMISTA.sitte kysyin siltä Skypessä (ollaan kontakteja) että miks kutsut, mua stalkkeriks? niin se alko sanoo et mää stalkaan sitä ja älä vittu kato mua!!!et heti ku katon mitä sää ja meri(paras kaverini,joka on myös ihastunut tähän samaiseen poikaan)teette niin vaan tölläät!!!!!joten onks se vittu niin vaikee tajuta että älä töllää!!!!jotakuinkin noin ja sit laitoin että enmää sua töllää ja mitä sua kiinnostaa mitä teen merin kaa…ja se laitto sitte että no ehkä oon kiinnostunut meristä !!!!!boom bitch!!ja siitä tiesin että ei oikeesti ollu kiinnostunut meristä…laitoin et jaa…ja se laitto et no mitä se sulle kuuluu ja sit laitoin. Et ei kuulukaan, et ite kerroit….ja stalkkeri tarkoittaa et stalkkaa jtn 24/7 sitä hyyppä ja seuraa kaikkialle ja sitte se laitto et no niinku sää!!!ja laitoin ENHÄ!!!!ja sit se laitto ettei enää jaksa kuunnella mun piipitystä!!!NO POISTIN SEN NUMERON POISTIN KONTAKTEISTA ITKIN KU KAATOSADE!!!!!!no laitoin sit sille pohjalle viel viestin et sori jos oon sun mielest töllänny sua ja ookko ikinä miettine et se saattaisi johtuu siitä ku tykkään susta…ja sori jos se on haitannut sua.:( tollatteella menin sitte laittaan sille ja tiiän että se ei voi enää ikinä tykätä musta (hän siis tiesi jo aiemmin että tykkään hänestä)ja meiän juttu on ohi mutta ois mukava olla ees puheväleissä….NÄIN KÄVI MULLE JA SYDÄN ON RIKKI!!!mutta ei voi mitään se vaan ei olly se oikee mulle ja jos oikeesti tykkäät siitä tytöstä niin jos et tee jotain niin se karkaa pois…toivon oikein paljon onnea sulle kuulostat todellamukavalta…se tyttö on onnekas!!

Vastaa aiheeseen: Apua!! Tyttö ongelmia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top