Siirry sisältöön
turhautunut.

Olen tyttö, 14v.
Olen seurustellu mun poikaystävän kanssa lähes 8 kuukautta jo. Meillä menee ihan hyvin, vaikka ny välillä tietty tapahtuu pikkujuttuja mistä en oikee tykkää.. Mutta ei mennä ny siihen. Mun ongelma on sellanen, että en saa mennä poikaystävän luo yöks! Tiettekö, kuinka paljon se ärsyttää. Muutenkin äitini aina haluaa päättää meenkö poikaystäväni luo, vai tuleeko hän tänne. No ei se oo voinu tulla meille ku sillä ei oo linkkukorttia ja sen äidin auto on aina niiden siskolla. Pyöräilyki on ihan perseestä, välimatkaa 5-6 km.. En saa kuulemma mennä sinne ennenku se tulee meille. Mulla siis on linkkukortti ja sen avulla pääsen sinne poikaystävän luo.
Mutta eniten mua harmittaa se etten pääse hänen luo yöks. Kaikki muut tutut jotka seurustelee saa mennä ja tehä mitä tykkää yms, mutta mulle aina asetetaan kaikki maailman rajat! Miten mä saisin käännettyä mun äidin pään?!
Kiitos :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Ihanaa että sulla on poikaystävä, nauti niistä hetkistä kun olette yhdessä, mutta muista iloita ja nauttia siitä myös silloin kun ette pääse tapaamaan :)

Ymmärrän sinun kantasi, mutta myös äitisi. Varmaan itsekin tajuat, että äitisi haluaa ikäänkuin suojella sinua tältä maailmalta, mutta tottakai sinä kasvat etkä olee enää mikään äidin pikku prinsessa.. Älä sano että kaikki muut saavat, se ei ole ollenkaan totta. Jotkut saavat, jotkut eivät.

Uskon että selviätte vähän aikaa ilman yökyläilyäkin. Tottakai se olisi hauskaa, mutta ensin sinun on tutustutettava poikaystäväsi äidillesi. Pyydä häntä tulemaan teille ja pelatkaa vaikka yhdessä jotain. Kun äitisi oppii tuntemaan poikaystäväsi ja tajuaa kuinka mukava ja luotettava hän on, sinun kannattaa ottaa yökyläily uudestaan aiheeksi. Olisi vielä parempi jos vanhempasi tutustuisivat heidän koko perheeseen. Voisitteko kutsua vaikka poikaystäväsi perheen teille syömään? Uskoisin, että hänen vanhempiinsa tutustuminen toisi turvallisuutta päästää sinut heille yöksi.

Ja 5-6km ei ole niin paljon mennä pyörällä, onhan poikaystäväsi kuitenkin sen arvoista! :)

Itsellänikin on ollut todella paljon rajoja lapsena ja nuorena.. Kyllähän se ärsyttää ja pienempänä aina sanottiin ”ymmärrät sitten isompana” tai ”kiität sitten myöhemmin”. No, joidenkin rajoitusten ja sääntöjen syyn ymmärrän jo, joitain epäilen vieläkin etten tule ikinä ymmärtämäänkään. Ehkä sitten joskus jos meistä tulee äitiä, voimme pohtia lapsillemme sopivat rajat. Luulen silti, että lapsilla tulee olemaan eri mielipide rajoista.

Aurinkoista kevättä!
-Sartsu

16 w

Sä oot 14 ja sun mutsis on huolissaan susta :) Onko sillä jotain syitä olla luottamatta suhun ja/tai sun poikaystävään? Puhu sen kanssa juttu läpi ihan perusteellisesti.

Nimetön

Sun äiti suojelee sua, vaikka siltä ei tuntuiskaan. Sä oot nuori, eikä sun äiti halua että sä menetät neitsyytes ton ikäsenä. Ettehän te välttämättä sen sun poikkiksen kanssa ajattele, että te harrastaisitte seksiä, mutta mieti miten paljon se sitte iltamyöhäsellä kiinnostakaan tutustua toisen kehoon tarkemmin…

Mun isoveli on kohta 17 ja se on seurustellu nyt jonkin aikaa. Tyttöystävä on käynyt meillä, veli on käyny tyttöystävän luona, mutta äiti ei anna niiden yökyläillä, juuri tosta syystä.

Eihän teidän tarvi öisin toisianne nähdä, nähkää päivisin ja viettäkää silloin mukavaa aikaa :)

-.-

Tuosta vaan että 5-6km on kauhean lyhyt matka pyöräilen joka aamu linkkapysäkille 5km että sellasta :D
ja itse asun muuten meiän kaupungin keskustasta (en paljasta missä asun) 25km päässä :D ja meiän kylällä ei ole paljoa ikäistäni seuraa. (siis asun ppikku kylällä 25km päässä keskustasta jossa on yläaste(kaikki hyvän-näköset asuu keskustassa mutta ei nyt takerruta pikku seikkoihin :P))

Mutta tsemppiä minunkin puolesta :D

haha

YÖKSI?!?! Oletko hullu vasta minimissään 16.v O_o Toi alkaa varmaan sun vahemmista kuullostaa että olet jossain seksiongelmassa

Vastaa aiheeseen: APUAA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top