Siirry sisältöön
nimetön poika

noku siis oon aatellu et oon pansexuaali mut siis ei mua mikää seksi kiinnosta ja oon jo seiskalla ja kaikkii muita se niinku kiinnostaa niin oon miettiny et oonko sittenki asexuaali vai kestääkö mulla se vaan kauemmin?? tai siis koko ajatus seksistä varsinki toisen pojan kanssa ällöttää mua mut oon ollu ihastunu poikiin monta kertaa mut siis pitääkö mun nyt kertookkii kaikille että oon aseksuaali tai panromantic ja aseksuaali??? auttakaaaaaa

Nimetön

On mahdollista, että olet aseksuaali. Aseksuaalisuuden määritelmä on kuitenkin: henkilö ei koe seksuaalista viehätystä. Eli se, kiinnostaako seksi, ei määrittele sitä, onko aseksuaali vai ei.

Azzie

Olet seitsemännellä luokalla. Olet siis melkoisen nuori vielä. Ei ole mitenkään ennenkuulumatonta, ettei tuossa iässä vielä tiedä kaikkea itsestään ja suuntautumisestaan, joillakin saattaa herätä halut ja tieto niistä vasta joskus parikymppisenä. Mutta kuvauksesi perusteella voisit hyvinkin olla aseksuaali, eikä siinä ole mitään pahaa tai väärää. Se on suuntaus siinä missä muutkin, eikä ole yhtään sen parempi tai huonompi. Kannattaa silti antaa itselleen aikaa ja katsoa, mihin suuntaan ajatukseksi ja suuntauksesi kulkee. Asiasta kannattaa kertoa vasta sitten, kun itsestäsi tuntuu siltä, ja olet sinut sen asian kanssa, mitä olet kertomassa. Jaksamista :)

Nimetön

Nuorena ajatukset ja tunteet saattavat heitellä laidasta laitaan. Voit rauhassa tuntea niin kuin tunnet ja ihastua kehen ihastut, eikä sinulla ole mikään kiire määritellä itseäsi tai suuntautumistasi.

Vastaa aiheeseen: apuaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top