Siirry sisältöön
PuShEeN

Siis olin ehdottanut mun kaverille että mentäis loman alus Linnanmäelle. No me (se oli mun idea) kysyttiin sit myös yhtä toista tyttöä mukaan. No sovimme päivän mutta parin päivän päästä huomasin että en pääsekään. Se oli ainoa päivämäärä koko kesäloman aikana kun voisimme mennä Linnanmäkeen yhdessä. Kerroin kevereille että en pääse ja kysyin että voisimme siirtää jutun elokuuhun. Mutta kaverini sanoi vain että menee sitten vain kahdestaan toisen kaverini kanssa. Se oli aluksi minun ideani mutta minä en riittänyt. Minä olin niin tyhmä kaveri että kavereille näköjään on ihan sama että tulenko mukaan. Vihaan itseäni. En riitä kenellekään. En tiedä mitä teen. Apua. Auttakaa.

[osa viestistä poistettu]

moms spaghetti 🇺🇦

siis nekö nyt jätti sut yksin ja meni kahestaa lintsille!!
siis mun mielestä sun kavereiden pitäis älytä, että sinne lintsille ois mukava mennä että kaikki ois mukana :)

ja hei, et sie oo tyhmä tai mitään, sie riität kyllä kaikille ja oot täydellinen just sellasena ku oot :)❤️

PuShEeN😍✨

KIIIIITOS SUN VASTAUKSESTA SPAGELI OOT IHANA<3

Stacy

Et todellakaan ole tyhmä kaveri! En tiiä onko sun kaverit jo lähteny sinne Linnanmäelle mut jos ei oo niin kysy et eikö elokuussa käy et onks jotain menoa.

🌼Tyttö 08🌼

Sorry, oon vähän myöhässä…😅 Mutta siis, oikeesti? Kuule, PuShEeN, tiedät itsekin, että ansaitset parempaa. Eivät tuollaiset ole oikeita ystäviä. Ellei heillä ollut TODELLA hyvää syytä tuollaiseen, neuvoisin heivaamaan heidät mäkeen ja etsimään parempia kavereita😘😘😘
Love u😚😍

Vastaa aiheeseen: Apuaaaa tarviin apua huonoja ystäviä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top