Siirry sisältöön
Huolestunut tyttö

Tarvisin nyt kipeesti apuja ja/tai neuvoja mitä tehä tälle asialle ja mitä tää on!? Yritän selittää mahollisimman lyhyesti, jotta jaksaisitte lukea.

Eli siis mulla on diagnosoitu svt (supraventrikulaarinen takykardia) ja kammiolisälyöntejä, mutta tää on uutta.

Mulla on kauan ollu vaikka mitä eri oireita ja kohtauksia, eikä niistä oikeestaa mitään olla selvitetty mm. sen takia etten pysty selittämään niitä(enkä oo myöskää kertonu niistä sen takia). Joka tapauksessa, mulla on kauan esiintyny sellasta, että iltaa kohden rauhassa ollessa sydän alkaa yhtäkkiä ns. tärisemään, mutta kun koittaa pulssia niin syke on ihan normaali(tavallisesti tuntuu selvästi mutt tän aikana tuntuu tosi heikolta). Kuitenki tuntuu siltä, että tärisee(sydän siis) ja samaan aikaan sydämen ympärillä/rintakehällä esiintyy sellasta outoa(hirveen tuntusta) heikkoa tuntemusta. Tätä jatkuu ehkä noin 30 sec kunnes loppuu ja parin sekunnin päästä alkaa taas sama.. Ja tosiaan tätä jatkuu koko illan siihen asti kunnes nukahan.. Kun nousen seisomaa, niin tulee tosi heikko olo hetkeksi ja tuntuu siltä, että voisin pyörtyä. Koko ilta menee pilalle tän takia, enkä voi muuta kun olla ja kestää.

Ja todellaki tää koko juttu ei oo mikää uus ”oire”, vaan on jatkunut jo yli puoli vuotta, joten ei voi johtua mistää tilapäisestä asiasta. Mutta pahemmaks tää on kyllä mennyt..

Nyt kaipaisin jotai apua tai tietoa siitä, mitä tää vois olla!?!?

Anteeks kaikki kirjotusvirheet yms. mutta halusin nyt vaan kysyä, että tietääkö joku. Kiitos!

01Unicorn

Suosittelen et kerrot sun vanhemmille ja käytte lääkärissä tai sit käyt kertomassa terkalle koulussa. :)

Iiduska 13.v

Mä suosittelisin että kerrot ton saman miten kuvailit niitä kohtauksia, sun vanhemmille. Tietysti rytmihäiriöt voi olla myös vaarattomia (mullakin on niitä), mutta kantsii varmaan käydä lääkärissä että tiiät että se ei oo mitään vakavaa ja sun ei tarvi murehtia. Ja se että nousee ylös ja heikottaa, voi mun vanhempien mukaan johtua siitä että kasvaa nopeesti, tai jos se tapahtuu aamusin, niin se voi johtua vaan siitä että on nukkumisen jäljiltä vaan verenpaineet matalalla. Kerro vaan rohkeesti sun vanhemmille! Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Apuja ja tietoa siitä, mitä tää vois olla!?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top