Siirry sisältöön
poikaa..

niin siis oon rakastunu yhtee meijä luokkalaisee tyttöön.. oon tuntenu sen aika kauan, mutta en tiiä tykkääkse must.
Se on kai? , tykänny musta joskus.. kattelen sitä tunneilla, ja se on kai huomannu sen. siitä on aika vaikeeta tietää, että onko se ihastunu muhun, koska se välillä ehkä hiukan hymyilee mulle. Ennen se on ollu myös aika nyrpääntynyt siihen, että olen yrittänyt olla sille ”ihana”……
En uskalla kysyä siltä että alkaisiko se mun kanssa, koska en tiiä mitään sen tunteista mua kohtaan. joten avut, ja kokemukset olisivat nyt paikallaan!

Tyttö

Ala juttelees sille tytölle, jos et kasvotusten uskalla, niin jos sillä ois vaikka facebookia, niin juttele siellä. Kysy kuulumisia ja niin edespäin. Voisit vihjaillen kysyä, et millasist asioist se tykkää jne. Jos et pysty puhumaan sille itelleen, kysy siitä ihmisestä sen kavereilta.

poikaa..

ok, kiitti ;D

heeij

No sä voisit joskus koulun jälkeen pyydä jutella sen kanssa ja kertoo sun tunteista ja sanoo vaikka näin: ” Mä tykkään susta tosi paljon, ja mun mielestä oot tosi mukava ja haluaisin tietää et tykkääks sä musta? Mä haluaisin seurustella sun kanssa ”

Tai jotain muuta :D

tytskä

Hymyile sille ja oo kohtelias. Jos se tiputtaa jotain lattialle niin nosta se sille (ei sillä et se ois mitenkään kömpelö)ja sano kiitos, ole hyvä ja anteeksi. Pukeudu siististi ja pese hampaat ettei niihin jää mitään mönjää tai sellasta. Käy tarpeeksi usein suihkussa esim. joka toinen päivä…

Jos et kehtaa suoraan kysyä sitä seurusteluasiaa nii voit vaikka joskus kysyä et ollaanks me kavereita tai jotain sinne päin.

Jos se tyttö josta tykkäät asuu jossain samalla suunnalla kun sä, niin voit aina yrittää mennä samaan aikaan kouluun että menisitte tavallaan ”yhtä matkaa”. Ja voit vaikka kysyä jotain siltä tytöltä et se niinku ymmärtää et oot kiinnostunu siitä :-)

Amalia00

En suosittele kiirehtimään asian kanssa (jos tällä tytöllä on ihastus) Tai muutenkaan! Tsemppiä!

poikaa..

hihii! tein just noit asioit, mitä kirjottelitte.. se tyttö on alkanu kiinnostuu must, ja olin sen kaa yks päivä :D

Jännä tyyppi

Good luck with her! :-D

poikaa

kiitti :DD

Nimetön

Minkä väriset hiukset sil on? Millä luokalla oot?
Jos oot malliin nelosella niin.. Ei hirveästi ole toivoa.

hikka123

Moi! olen 13-vuotias poika ja olen rakastunut meidän luokan tyttöön. En ole varma tytöstä hän on lähettänyt lentosuukon minulle. Olen niin lätkässä häneen, Hänellä on numeroni. En uskalla kirjoittaa hänellä tekstaria. hän lähetti minulle kerran ” olet komea” En uskaltanut vastata , tyttö kai tykkää minusta :D

Vastaa aiheeseen: APUJA KIITOOSS!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top