Siirry sisältöön
mestaritikku

Hei!

Meil on koulus semmone 10 hengen tyttöryhmä. Jos vaikka kahdelle sieltä tulee riita, se on aina mun syytä. Ihan aina. Tai sitten muka mun äidim syytä koska se on kuulemma ”hirvee ihminen” ne keksii aina jotain, mistä pilkata mua. Jos ne kysyy multa ”oliko hyvää ruokaa” tai jtn, ne tekee siitäki aina hirveen riidan. Ei tämmönen oo oikeest kivaa :(

inoanser

Toi ei oo kivaa… Mut kuten aina, mulla on ratkaisu. Seuraavan kerran ku ne tekee nii, nii ala vaan itkemään ja sit jos ne o oikeit kavereita nnii ne lohduttaa ja sää avaudut nillee. Ja tee se sillee ”salassa” mut nii et ne huomaa. Ehkä ne sit tajuu.

John

Kysy suoraan et haluuko ne olla sun kans, jos ei ni lähde lätkimään siit porukasta, ja eti uus.

Superanonyymi

Mielestäni tuo ei ole kannattavin vaihtoehto. Kokemuksesta kun lähdin juuri tällaisesta kaveriporukasta samankaltaisen tilanteen vuoksi; Tämä kaveriporukka ei toki anna asian olla, kiusaaminen on sellaista ettei sitä heti haluaisi lopettaa.. Kun yritin itse vaihtaa kaveriporukkaa, tämä kiusaajakaveriporukka oli mustamaalannut minut kaikille muille lähikaveriporukoille joihin olisin voinut soluttautua. He juoruilivat ja haukkuivat minusta selän takana ja tietenkin niille jotka eivät minua olleet tunteneet, oli helppoa uskoa mitä he sanoivat minusta. Lopputulos oli se, että jäin yksin.

Itse ehdotan että kannattaisin samaa kuin inoanser.

Nimetön

Mä ehdotan että otat heihin etäisyyttä.
Jos vaikka fb:n tai samanlaisen kautta puhuisit sun luokkalaisille (tai ihan päin naamaa jos uskallat!) että voisitko olla heidän kanssaan tämän tyttöporukan sijasta jne.

Toi sun ”kaveriryhmä” on ainakin mun näkökulmasta ottanut sut vaan nokittavaksi mille ne voi huonoa itsetuntoaan ja oloaan purkaa :(
He tekevät ehdottomasti väärin ja koita sanoa vastaan!
Jos he sanovat että sun äitis on kauhea ihminen tai sä olet, sano takaisin että ette tunne mun äitiä ja koittakaa kattoa välillä peiliin ja kaikkea, älä kiroile/hauku mutta sano totuus ja pikkasen ”säikäytä” noita, etteivät he pidä sinua ihan voimattomana!

Tsemppiä sulle ja iso hali!
Jos ikinä tämä porukka lukisi tätä tekstiä, terveiset sinne että tuo käytös on järkyttävän säälittävää ja väärin, kirjoittaja ei ole sitä kohtelua ansainnut ja hankkikaa vaikka perunasäkki jolle huutaa jos niin tekee mieli haastaa riitaa.

Toivottavasti olin edes jotenkin avuksi! :)

Vastaa aiheeseen: apuja…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top