Siirry sisältöön
Poika

Mulle laitto joku nainen igssä seuraamis pyynnön ja mä hyväksyin sen. Sitten se tuli laittamaan mulle directissä viestiä ja sitten siinä vaihdettiin että missä asutaan (siis maat se tyyppi oli Norjasta) ja sitten mä kysyin siltä että miten vanha se on ja se laitto että 18 ja minä oon 13. Sitten parin päivän päästä se laitto peilin kautta otetun kuvan jossa se istuu sängyn laidalla pelkät pikkuhousut jalassa ja sen tissit näky siinä kuvassa kokonaan. Sitten se laitto että lähettää enemmän niitä kuvia jos aukasen yhen linkin. Mä avasin sen linkin ja se vei jollekkin helkkarin seksideitti palstalle. Se tyyppi käski laittaa iäks 33v ja sen oman sähköpostin. Sit mä laitoin sille että mä en helvetti vieköön haluu tehä tätä ja mä oon liian nuori tällaseen. Sitten se loppujen lopuksi ymmärsi. Onneks. Ongelma sitten on se että mä en uskalla kertoo KENELLEKKÄÄN tästä kun mua hävettää ja nolottaa niin paljo, niin sitten tänne kirjotin kun täällä ollaan nimettömiä. Mitä mun pitäisi tehä?

Kata, verkk@ri

Moi!

Olet kokenut jotain sellaista järkyttävää, mitä kenenkään ei pitäisi kokea. Ei missään iässä mutta ei varsinkaan alaikäisenä.

Hyvä, että nainen lopulta ymmärsi ja lopetti ahdistelun. Sun ei tarvitse todellakaan suostua mihinkään tuollaiseen, mikä tuntuu susta inhottavalta!!

Ja toivottavasti ymmärrät, että tapahtunut ei ole mitenkään sun vika. Luulit varmasti ensin, että se nainen olisi oikeasti mukava ja siksi aloit jutella hänen kanssaan. Ei ole mitään pahaa tai hävettävää siinä, että uskoo ihmisistä hyvää!

Mä suosittelisin puhumaan vielä jonkun aikuisen kanssa asiasta. Se voi olla vanhempi tai koulun aikuinen. Mutta jos haluat puhua tuntemattomalle mielummin, niin voit soittaa vaikka lasten ja nuorten puhelimeen.

Lasten ja nuorten puhelin:
Numero 116 111
arkisin klo 14-20 ja la-su klo 17-20
Puhelu on täysin ilmainen ja voit ottaa yhteyttä nimettömästi.

Kaikkea hyvää,
Kata, verkk@ri

Vastaa aiheeseen: Apuva

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top