Siirry sisältöön
Tytön Tyllerö<3

Okei, en haluu kuulostaa mitenkään tyhmältä mutta mua ahistaa mun kroppa. Siis selailin tossa pari päivää sitten terveystiedon kirjaa ja huomasin siinä sellasen laatikon jossa luki ihanne vyötärönympärykset tytöille ja pojille. Ja sit mä ihan mielenkiinnosta päätin mitata omani [osa viestistä poistettu] (oon 170cm pitkä)
Ja ilmeisesti oon vähän siinä rajoilla että onko mulla vyötärölihavuutta vai ei. Mitä mieltä te ootte? Ja mitä voisin tehä asian parantamiseksi? Ja mua mietityttää oikeesti aika paljon tää, joten kiitos jo etukäteen kaikille jotka tähän viitsivät jotain vastata🤗

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Kuinka vanha terkankirja teil on??? IHANNEVYÖTÄRÖNYMPÄRYS?! Mitä paskaa. Mä oon valmis haastaa jonkun oikeuteen. Hyvinvointi on tärkeämpää ku joku vyötärö tai paino tai koko. Sun keho on sun keho. Ja se on täydellinen.

Girl_power 010 💋

Naurettavaa, että terveystiedon kirjassa puhutaan tollasta…

Ooot kuitenkin aika pitkä, että eks oo normaalia, et vähän pidempään on niinkun vyötärö, jos on vähän isompi, kun niillä esim jotka on 150 cm yms…

Tsemppihalit sinne

Neutraali

Ensinnäkin, MILTÄ PERSEPÄITTEN VUOSITUHANNELTA TUO KIROTTU KIRJA ON?? ROVIOLLE TUOMMOSET JOUTAA!!!
Mutta joskus ahdistaa, ja se on ihan ok, kunhan pääsee siitä välillä eroon. Jos se jää jatkuvaksi nipistelyksi korvan taakse (vertauskuva), kannattaa hakee irl ammattilaisapua. Parempi selvittää pienet jutut nopeesti, ettei tule ”lumipalloefektiä”. Selviit kyllä, muista, että olet upee <3 Ja mun luvalla saat polttaa sen terveystiedon kirjan :3

Nettiystävä

Äh, sanoisin että turha miettiä asiaa. Niinkuin Arvedávgi tuossa sanoi, ei ole kovin korrektia oppikirjoissa enää nykyään määrittää jonkinlaista ”ihannevyötärönympärystä”. Tyttöjä ja poikia ei muutenkaan tässä asiassa voi yksiselitteisesti erotella, sillä jokaisen keho on omanlaisensa sukupuolesta riippumatta.

Kannustan kyseenalaistamaan oppikirjan väitteen ja ehkä jopa keskustelemaan aiheesta luokkatoveriesi tai jopa opettajan kanssa tunnilla ja haastamaan käsityksiä, mikäli se sinusta vain hyvältä tuntuu. Yksittäiset kehon mitat eivät kerro kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistamme mitään. Tärkeintä on vain se, että jaksat arjessa ja tunnet voivasi hyvin.

Dreamer✨️🧿💋

Just niin!

idiootti

Muakin mietityttää sama asia ja luulen, et oon ylipainoinen. Vihaan muutenki itteeni paljon. Oisko teil mitää vinkkei miten voisin olla yleisesti parempi ihminen? Syyä terveellisesti, liikkuu enemmän, saada paremman kunnon, tutustuu muihin jne? Ois kiva jos joku auttais.

Tytön Tyllerö<3

Kiitos ihanat vastauksista🤗💕 ja nimimerkki idiootti, en usko että olet ylipainoinen. Jos haluat, voisit kokeilla kunnon kohottamiseksi vaikkapa lyhyitä kävely/juoksulenkkejä. Ja kaveripiiri vaikuttaa kans TODELLA paljon siihen millaiseksi itsesi koet, joten toxiceihin ihmisiin kannattaa ottaa etäisyyttä ja keskittyä vain oikeasti hyviin kavereihin. Sä selviit kyllä, ja muista et joku yks yksittäinen mitta ei määritä sua ihmisenä🥰🤗

Imhinen

Hei sulle joka halusit olla ”yleisesti parempi ihminen”. Lue sellanen kirja kuin Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan – nurinkurinen opas hyvään elämään. Pistää miettimään että kannattaako edes yrittää mukakehittää itseään vai olisiko parempi vain antaa olla ja elää ihan vain elämisen vuoksi. Suosittelen lämpimästi kaikille muillekin jotka on epävarmoja yhtään mistään itsessään tai elämässään.

Haloo helsinki fan🌼🤞🏻💓🌿

Siis millon kivikaudella toi teidän kirja on kirjotettu?😑 Voitko katoo koska se kirja on julkastu. Se lukee yleensä ekoilla sivuilla. Ei oo olemassa mitään ihanne mittoja jokanen on täydellinen just sellasena kun on!!!

Vastaa aiheeseen: Apuva! Jos joku vois jeesaa niin ois ihan kiva

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top