Siirry sisältöön
Mistä minä tiedän?

Joo… Aloitan taas puhumaan omista huonoista puolistani.
Olen tällä hetkellä r-vikainen ja haluaisin tietää haittaako se teitä tyttöjä kun näin poikana kysyn.
Itse pidän asiaa nolona ja toivoisin että pääsen eroon siitä.
En kuitenkaan käytä ällää ärrän tilalla vaan käytän huonompaa kurkkuärrää.
Eli kysymys taas.
:(

Kia – Verkk@ri

Moikka! Ikävä kuulla että ajattelet että r-vika voisi olla ongelma. Asia on kuitnekin päin vastoin! Ihmiset ovat erilaisia, kaikki lausuvat kirjaimia eri tavalla, ja se on hienoa! Maailmassa on paljon r-vikaisia ihmisiä. Minun mielestäni sillä ei ole mitään väliä miten joku lausuu sanoja tai kirjaimia. Osa ei osaa sanoa r kirjainta niin kuin suurin osa, ja jotkut eivät osaa lausua s kirjainta. Älä lannistu! Ei sillä ole mitään väliä että onko sinulla r-vika vai ei! Muista pysyä positiivisena! Hyvää kesää! :)

Nimetön

Se ei olisi mulle ainakaan mitenkään häiritsevä asia ja jos olisit mun poikaystävä rakastaisin sua sitäkin enemmän kun oot ainutlaatuinen, eli nou hätä:)) Olis mukava tavata, pienenä oli sama ongelma, joten tiedän sen seuraukset koulussa/seurustelussa, ollaan samalla aaltopituudella:)) <3

Är

No eipä kyllä yhtään. Mulla on itsellänikin ärrä-vika, ja loppujen lopuks aika monella on joku puhe”vika”.f Munkin luokalla on mun lisäks ainaki yks poika, ja puolella mun isän puoleisesta suvusta on. Ja sehän on vaan jonkun tapa puhua, ja jos se kamalasti haittaa, niin ainahan sen voi opetella oikein (t. tyttö joka oppi, muttei osaa käyttää…XD) Et pitää kyllä olla harvinaisen pinnallinen ja typerä tyttö jos se haittaa. Anteeksi, mutta mua on joskus ärrästä kiusattu, joten yritän valaa muihin saman ongelman jakaviin uskoa, että se on ok. Ja sitä paitsi mä oon ihastunut ärrä-vikaseen…. (Kauhee romaani tästäki tuli…)

Kata-97

Enpä usko että se tyttöjä haittaisi. Itse en ole koskaan osannut r sanoa. Itselläni oli alunperin kurkkuärrä (Todella hyödyllinen taito jos opiskelee Ranskaa tai Saksaa. =)), mutta nyt se on periaatteessa ”oikea”, ainut vain ettei se siltä kuulosta, eikä tulo koskaan kuullosmaankaan.

Itselleni olen tämän vikani perustellut sillä että, Kukaan ei voi olla täydellinen, minussa se vika vaan on yksi kirjain, mikä on paljon parempi, mitä vaikkapa uimataidottomuus tai huono kuuloisuus.

Nimetön

Ei se mua ainakaan haittaa ja tuskinpa kovin montaa muutakaan. Niinkun joku tossa edellä jo sanokin, täytyy olla tyhmä jos haittais. Mutta hei, ärräviasta voi päästä eroon kunhan vaan ahkerasti jaksaa harjotella. Mulla itelläni oli joskus sekä r- että l-viat ja molemmat oon oppinu sanomaan oikein. Varmasti säkin vielä opit!

Pikku Puro

Hei

Olisi juu todella pinnallinen ihminen jos haittaisi tuollainen pikkuseikka. Itsellä on ollut kanssa r- vika, tosin se on jotenkin kummallisesti poistunut itsestään…
Kyllä pienenä kärsin hiukan kiusaamisesta, mutta totuus on ettei ihmisiä kiinnosta se. Itseäni ei haittaisi poika jolla on pieni puhevika. :)

mm…

Mulla itelläni on aina ollu sama ongelma. Mulla oli vaihe jos se vaikutti aika paljon mun elämää,mut sit mä tajusin et ei kannata välittää pienistä. Sit myöhemmin se ”nn.ongelma” muuttuki ihan kivaks piirteeks. :) Eikä mua ainakaa oo ikinä muiden r-vika haitannu,se on vaa aina se sama ku kuvitteelee et ites ois jotai vikaa….

jokurandomtyttövaan

Joo, mun mielestä ei oo ainakaa mitää hävettävää jos on ärrä vika. Esim. Uniikin yhdellä räppärillä (tietääkseni) on kans ärrä vika mut ei se näytä haittaavan, ja mun mielestä on ainaki vaan söpöä ku pojalla on ärrä vika koska kaikki kuulostaa sillon ihan erilaiselta. :3

_Rouzku_

Mun mielestä on jotenkii söpöä, ku jätkällä on ärrävika. ;) Kun olin exän kanssa, nii oli tosi söpöä, jos se sanoi mun nimen, ku ekakirjain on R. Muutenkin, jos se sanoi jtn, missä oli R-kirjain niin se kuulosti söpöltä, varmaan sullakin! ;)

someone

Hei, ei haittaa yhtään, ymmärtäisin hyvin sillä minullakin on R-vika. :)

SuperWee13

Ei se muo haittais itelläkin r-vika ^^..

Määääääääääää, sanoo Lammas.(:

Ärrä vikaaset pojat kuulostaa niin ihanilt..<3 Varsinkin, kun omas nimes eka kirjain on R ja poika sanoo nimen, niin aawss..<3 :D

na-na

Se voi olla pelkästään söpöä :)

mariesan

mun ihastuksella on ärrävika ja ei se haittaa yhtään, se kuulostaa ihan kivalta! :D

Vastaa aiheeseen: Ärrrrävika…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top