Siirry sisältöön
minävaanz

mua harmittaa ja ärsyttää ku oon kaikkia lyhyempi ja pienempi ja sit mua aina haukutaan:(mitä voisin tehä asialle?oon 7 luokalla ja ihan sairaan lyhyt jotain 145cm

tyttövaan

mäkin oon lyhyt, oon kuutosella. ei kannata välittää niistä jotka haukkuu sua, koska oikeestaan jotkut pitkät tyypit haluiski oikeesti olla lyhyitä.kuulostaa aika tyh,mältä mutta niin se vaan on. saat muute käyttää tosi korkeita korkkareita sit vanhempana. ;D ja mä myös. aluksi inhosin tätä ku oon nii lyhyt mutta sit aattelin et jos oisin pitempi, nii ei se tekis musta yhtään parempaa ihmistä ja kaikki ois silti niinkuin ennenkin.ja keskityin pituuden sijaan mun muihin hyviin ominaisuuksiin. ja pitää muistaa että kukaan ei varmasti oo täysin tyytyväinen itteensä mutta kyllä pikkuhiljaa oppii sen ettei koko ajan kato vaan niitä omia ns.”vikojaan”. toivottavasti autoin ees jotenkin =)

minä

Oon 7 luokalla ja 140 ja poika enkä haluais käyttää korkkareita.

Fatgirl

Siis oikeesti, ei haittaa ja älä välitä!! Määkin oon samas ongelmas ja oon viel 8.luokal ja vasta 142cm. Mut se ei mua haittaa!!

minavaanz

joo mäki oon poika en mäkää kyl mtn korkkareit rupee käyttää:D

Jaa

Et oo yksin :P… Siihen täytyy vaan tottuu… Itekkin oon ihan lyhyt jotain 145-150cm oon kyl jo tottunu

kato on valosaki puoli

on niitä jotka on myös lyhyit ja niitä jotka ei välitä sekä toisten kasvupyrähdys on myöhemmin.voi hyvin olla että sä oot sillo se pisin.

Pätkä

Täytin just 15 oon 163cm ja 7.luokan syksyllä olin 147cm ja kyl muaki aina sanottiin pätkäks. Mut ei oo koskaan itteeni haitannu eikä haittaakkaan ku mitä välii sil ees on?

Nimetön

Mulla on yks kaveripoika, joka oli just jotain 145 cm pitkä vielä kasille asti, sitten tuli kasvupyrähdys ja kaveri on nyt (pari-kolme vuotta alkutilanteesta) varmaan 180cm pitkä. Että sitä pituutta ei todellakaan tarvii murehtia, se voi venähtää ihan yhtäkkiä hillittömästi. Eikä se myöskään just haittaa vaikka lyhyemmäksikin jäisi – on aika paljon tyyppejä, jotka on vaan vähän päälle metrin mittaisia jos sitäkään.

Nennns-

Ihan sama fiilis. Olen kans 145 pitkä ja 7.lk…

Nimetön

Mun rinnakkaisluokalla on yks lyhyt jätkä, ehkä just jotai 140cm, mut monet mun kaverit pitää sitä kivana kun se on lyhyt.

Ite oon 165cm (oon siis tyttö), mut silti mua sanotaan lyhyeks. Mut ihmisten pituudella ei oikeasti ole oikeasti väliä. Mitä luultavammin kasvat parin vuoden sisään.

me ihmiset

mul o kaveri joka o 134cm ja se on 168senttisen kaa et aika perus

nojoo

Mä oon 7 luokalla ja 140cm ja ajattelen vaan et haukkukoon ja en välitä. Mun kaverit ei hauku ku ne on tottunut siihen et oon lyhyt.

Vastaa aiheeseen: ärsyttää…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top