Siirry sisältöön
Feeniks

Siis onks teillä kans niin että teijän huone on pikkusisarusten leikkihuone. Se on ihan SIKAÄRSYTTÄVÄÄ koska se on melkeinpä ainoo paikka jossa ei oo kokoajan hälyä ja saa olla rauhassa. Mutta kun on niitä sisaruksia niin ei missään saa olla rauhassa, ei edes omassa huoneessa. Suurin ongelma tässä on se että ne ei ikinä siivoo niitten sotkuja, pikkuleekoja👈🏼😂, ja mun pitää ne siivota, koska ”sun huone, jos se sua haittaa ni ei oo meijän ongelma, siivoo ite” ja sit vanhemmat sanoo et ei oo kova homma… nii ei mutta kuitenkin niitä sieltä huoneesta löytyy niitä leekoja lojumasta vaikka kuinka yritän siivota niitä:(

Sori oli vähän pitkä mutta sanokaa jotain.
-Feeniks-

__GURL__

Juu, tuttu tunne… ja on muuten sika ärsyttävää! Varsinki ku tuntuu että vanhemmat on aina pikku sisaruksen puolella…

❤🐺 Susi 🐺❤

No siis mä oon keskimmäinen lapsi, eli mulla on pikku-, sekä isosisko. Sain just oman huoneen, joten kaikilla on omat huoneet. Kyl välillä mun pikkusisko tulee ilman lupaa mun huoneeseen, mut ei sillee erityisemmin. Eli aina välillä. Isosiskokin tulee välillä ilman lupaa, mut ei usein. 👍 Mun huone ei oo pikkusiskon leikki huone. Sen oon päättänyt. Saa leikkiä omassa huoneessaan.

V 16 [nimimerkkiä muutettu.]

Mun elämä on ollu vaan ihan täyttä [Tämä viesti on poistettu ja siirretty Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle.]

Nuortennetin ylläpito

Hei V 16,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle otsikolla ”VS: Ärsyttää”. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

🍓Mansikka🍓

Sama :((. Mun pikkuveli on taapero yks vee ja mun iskä ja sen naisystävä vaan on sillee “ihsm teen ruokaa kyllä sen nyt voi päästää sinne ellan huoneeseen (nimi vaihettu)“. Ja sit ku ne päästää meikän velipojan sinne niin sit se kaivaa kaiken ulos kaapeista ja boxeista. JA SIT VANHEMMAT EI SIIVOO NIITÄ >>>:(((.
Mut baii✨✨!

Vastaa aiheeseen: Ärsyttää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top