Siirry sisältöön
👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Eli siis meillä on keskiviikkona luokkaretki [osa tekstistä poistettu] ja oon siitä super innoissani MUTTA kirjaimellisesti melkein koko luokka saa jäädä sinne koulun jälkeen kun niillä on vanhempien lupa. Mä olisin muuten saanut luvan mutta kukaan ei pääse mua hakemaan kotiin joten en voi jäädä. Joudun lähteen opettajan kanssa siis bussilla ja sinne tulee ehkä joku 1 tyyppi mun lisäks. Ärsyttää niin paljon…esim mun yks kaveri saa olla 20.00 mut mä lähen 14.00 käveleen open kaa bussille…tiiän että kaikki puhuu siitä koulussa seuraavana päivänä ja kuinka niillä oli kivaa…jään kaikesta ulkopuolelle 🙌🦋🥥

Rose

Voi eii! Harmi et sulle on just käyny tollee, mutta voin luvata että sä et ole ainoa, joka suree asiaa.🥰 Olisitko voinut esim. bussilla hoitaa kyydin kotia lähemmäksi ja kävellä loppumatkan kotiin?

Kerroit, että kaikki puhuvat siitä seuraavana päivänä ja hehkuttavat kuinka kivaa siellä oli. Keksi uusi puheenaihe, jos kaverisi puhuvat siitä koko ajan. Onneksi se on vain yksi päivä, ei kukaan enää perjantaina sitä muista. Kerro tänne miten meni!

Tyttö011

Voi ei! Meidänkin luokka lähtee keskiviikkona luokkaretkelle huvipuistoon, johon suurin osa (myös minä) jää. Voit vaikka yrittää neuvotella asiasta vanhempiesi kanssa?

Vastaa aiheeseen: Ärsyttää luokkaretki

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top