Siirry sisältöön
pilalla

Olen addiktoitunut runkkaamiseen. Latasin jo sen riippuvuus sovelluksen ja kahden tunnin kuluttua mulla ois tullut 11 päivää runkkaamatta. Luulin jo että tää päivä ois menny ihan hyvin ja varsinkin kun oon vähän kipee mutta ei tietenkään ärsyttää nyt kun en tiedä mikä minuun tuli. Miten pääsen yli tästä oksettavaa asiasta? Neuvoja?? Mua oksettaa ja ärsyttää tämä ja luulen että tää on ihan riippuvuus koska se on niin sairaan vaikeeta vaan olla tekemättä sitä ja olla ajattelematta sitä ja jos esim istun tai makaan vähän oudossa asennossa nii sit tulee vaan sellanen outo olo ja hyi että. Auttakaa nyt joku? Miten päästä Kokonaan irti runkkaamisesta.

Erityisen raskasta asiasta tekee sen että kun alotin nii en ees tienny mitä se meinaa tai että sille on oma nimi, runkata kaiken lisäksi mun uskonossa ei saa tehdä tätä niin sen jälkeen kun on sortunut on ihan kauhee olo ja tekis mieli vaan [Osa tekstistä poistettu.]. Joku vois sanoa että oon yli dramaattinen mutta oikeesti mun on pakko päästä eroon tästä.
Kiitos jos luit ja vastaat.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei pilalla,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: ärsyttää. tarviin neuvoa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top