Siirry sisältöön
Eikö ketään ärsytä?

Joka paikka pursuaa vaan samaa viestiä. Seksi, seksi, SEKSI. Koko ajan toitotetaan vaan että seksuaalisuus on elämän ydin. Koko ajan nuoret painostaa toisiaan aloittamaan aikasemmin. Miks ei vois odottaa? Ei odottaminen oo missään vaiheessa ketään tappanut. Se vaan tekee hienoista asioista vielä hienompia. Eikös vois keskittyä enemmän muihin juttuihin? Elämässä on muutakin.

Samaa mieltä oleva tyttö

Olen itse julistautunut tämän takia A-seksuaaliksi. Itsekkin näen elämässä muuta, kuin alastomat ihmiset. Kartan miehiä, joiden puhe pyörii ainoastaan sukupuolielinten ympärillä.

Edes huumoriakaan ei nykyään saa ilman jatkuvaa seksuaalista vihjailua. Se ahdistaa.

Sweet Summer 97

Tässä olen samoilla linjoilla. Media, musiikki ja jopa tiettyjen lehtien sisällöt voivat olla hyvinkin seksipainotteisia. Tämä taas on omiaan muovaamaan nuorten arvoja johtaen juuri kuvaillun tapaiseen painostamiseen ja vääristyneisiin kuviin seksistä ja seksuaalisuudesta.

Itse pyrin nauttimaan vain elämästä, ja kun satun seurustelusuhteeseen päätymään, on suhteessa tärkeintä toisen seurasta nauttiminen, ei pelkkä seksi. Esimerkiksi elokuvailta sen jonkun kanssa ei ole ollenkaan hullumpi idea.

”Life is too short for being so narrow-minded. You might as well enjoy the little things.”

Vastaa aiheeseen: Ärsyttääkö?: Seksuaalisuutta ylikorostetaan.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top