Siirry sisältöön
Minä vain

Ärsyttää, kun yksi kaveri on vaan niin raivostuttava. Hän on ahne, itsekäs ja välittää vain itsestään. Sillä on joku ihme tarve olla kaiken keskipiste. Se pyörittelee kuutta jätkää samaan aikaan, ja valittaa mulle kokoajan omista asioistaan, ja siitä ettei se osaa päättää. Ja se on vielä 12 VUOTIAS!!!! Muuten haistattasin sille pitkät mutta kun sil on niin ”hyvät suhteet” ja se on niin suosittu, että jäisin yksin ja se pilais mun elämän ihan kokonaan. Musta se on vaan niin epäreilua, että kaikki inhottavat ihmiset saa jätkät, kaverit ja KIVAN ELÄMÄN. Mitä mä voisin tehä? En siis pääse siitä mitenkää eroon koska se roikkuu mussa kiinni!!

:[osa viestistä poistettu] tyttö

Kata, verkk@ri

Moi!

Hyvä kun kerroit tilanteestasi nyt edes jollekin!
Kehottaisin sinua miettimään, että onkohan hänen elämä todellisuudessa niin hienoa ja upeaa? Jos hänellä on tarve olla muille ikävä, ehkä hänellä itsellään on paha olla. Oletko kysynyt häneltä siitä?

Jos susta tuntuu, että tämä ihmissuhde antaa sinulle pelkästään huonoa ja negatiivista niin ota vähän etäisyyttä! Tulet varmasti saamaan muitakin ystäviä!

Tsemppiä vaikeaan tilanteeseen <3 t. kata

Samastun

Hei!
Samastun sun tilanteeseen tosi paljon! Mulla on samantyyppinen ”kaveri”, se on kaunis, hyvä koulussa vaikkei tee sen eteen mitään, suosittu ja hauska, sillä on paljon rahaa ja kavereita, ja se on seurustellu jo kaks kertaa VAIKKA SEKIN ON 12!? Meistä tuli kavereita kun se oli kolmosella, ja ihan erilainen, kiltti, maanläheinen ja oikeesti hauska, luotettava kaveri. Sillon se sano että meikkaaminen on tyhmää ja seurustelu alakoulussa on tyhmää mut kuinkas kävikään, meikkaa räikeesti ja seurustelee. Oon riidelly sen kaa kerran, nimen omaan siittä että se alko meikkaan ja pissisteleen, jollon se teki mun elämästä ihan hirveetä kääntämällä KAIKKI mun luokkalaverit mua vastaan. Lisäks se on vielä open lellikki ja mua alettiin pitään kiussajana että hyvin menee :::)

Vastaa aiheeseen: Ärsyttävä ”kaveri”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top