Siirry sisältöön
Outotyttö

Siis täällä pyörii paljon semmonen nimimerkki [osa viestistä poistettu] joka tulee joka asiasta kertomaan ”totuuden”. Se vaan ärsyttää ku joku huomauttelee jostain kokoajan. ?

Azzie

Mahtavaa. Itse ainakin odotan totuuksia ja mielipiteitä kysymyksiini. Keskustelu ja erilaiset mielipiteet ovat mahtavia, aina voi oppia jotain uutta tai saada uusia näkökulmia asioihin, elämänsä eri tilanteisiin ja ongelmiin.

Outotyttö

Tarkoitin *juuri* sinua tässä viestissä. Mielelläni kuulen totuuden, mutta tuntuu siltä, että päsmäröit joka viestissäsi!?

Azzie

Jos sen päsmäröintinä haluat ottaa, en minä sitä ole kieltämässä, se vain ei ole viestieni sisältö. Mutta, en ole ikinä väittänyt sanomisiani totuuksina. Ainoat totuudet ovat johonkin tietoon perustuvia, esimerkiksi ikärajojen kanssa, jotka voit halutessasi vapaasti tarkistaa. Kaikki muu on puhtaasti kokemuspohjaista mielipidettä. Sanon sen, miten asiat koen ja näen, enkä lähde kaunistelemaan ajatuksiani tai kuoruttamaan niitä sokerihattaralla, ihan vain sen takia, ettei joku kestä sitä, että satun olemaan eri mieltä, ja vieläpä ilmaisen asian suoraan. Tietenkään en pyri olemaan ilkeä, siitä ei ole kenellekään mitään iloa, mutta en myöskään hurraa ja kannusta, jos 11- vuotias on huolissaan seurustelustaan ja tyttö/poikaystävistään, sillä mielestäni se vain ei ole fiksua. Että näin. Toki saat olla eri mieltä, minä en siitä pahastu.

CRAZYdude

Öööö,,… entä onko ok, jos minä olen tällä sivustolla? Muuten Azzie justiinsa kommentoi siihen, kun haluan suhteen ja muka ne luulis, että kiusaamisen takia haluaisin turvaan seurustellen? En usko. Jokaiseen minunkin keskusteluun on Azzie kommentoinut

CRAZYdude

11-vuotias? Öhöm. Tarkoitat justiinsa minua, ja minulla on oikeus keskustella täällä jos tarvitsen apua kun ei ole suhdetta?

CRAZYdude

Onhan se jonkun mielestä fiksua. Just juttelin Chat-päivystäjän kanssa että onpa surullista, ja taas yksi kommentoi että ”11-vuotiaana tyttöystävä? En haluaisi rikkoa kuplaasi…” Ei Tarviikkaan! Kiitos ja hei hei.

Luulin, että minua tultaisiin auttamaan täällä, mutta lopulta minulle ruvetiin huutamaan! Olen ihan liian yksinäinen, ja MLL tyypitkin haukkuu ja huutaa täällä nuorten keskustelupalstalla, vaikka ei tiedä, millainen minä olen! Ainoastaan Outotytö ja :) ovat minun puolella.

Vastaa aiheeseen: Ärsyttävä käyttäjä nuortennetissä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top