Siirry sisältöön
tietsikka

Apua iks tosi ärsyttävä tyyppi joka on (valitettavasti) meidän luokalla ärsyttää mua jatkuvasti tää on jatkunut jo kohta kaks vuotta mä en kestsä enääääääääääääääääääää

Nimetön

Tiedän miltä tuntuu, olen ollut ärsyttävien oppilaisen kanssa kohta 9 vuotta. Mä olen vaan tottunut elämään sen kanssa.

KESTÄT

tiedän et on vaikee olla ärsyttävie tyyppien kans samal luokal mut kunha se ei kiusaa sua? jos kiusaa nii tee asiasta loppu ja jos ei nii välttele sitä ja jos se ärsttää nii päästät se jutut toisest korvast sisää ja toisest ulos :)

Nimetön

Minun mielestä sinun pitäisi mennä puhumaan jollekkin aikuiselle tuosta tilanteesta. Minua on kiusattu noin yhdeksän vuotta, mutta kun minä kävin kertomassa siitä koulun kuraattorille niin kiusaaminen vähentyi, kuraattori otti henkilöt jotka minua olivat kiusanneet puhutteluun ja minä olen nyt alkanut käydä koulussa kuraattorin luona säännöllisesti puhumassa kiusaamis tilanteesta ja aina sen jälkeen, jos kiusaamista on tapahtunut siihen on puututtu. Ensin minä pelkäsin, että kiusaaminen pahentuisi jos kävisin puhumassa jollekkin aikuiselle, mutta pakko myöntää tilanne on nyt paljon parempi, kun osasin edes kuvitella. Toivon että sinäkin saata asiat kuntoon ja voit elää rauhassa ilman, että tämä sinun luokkalaisesi kiusaa tai ärsyttää sinua.

pelimies

koita iskee se, muru ;)

Vastaa aiheeseen: ärsyttävä tyyppi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top