Siirry sisältöön
Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Eli meillä äikässä ruvettiin lukemaan kirjaa nimeltä Nörtti 2. Niin se ärsyttää että miks koulussa luetaan niin loukkaavaa kirjaa? Kirja on täynnä homovitsejä ja niitten dissausta muuten niin ei oo kiva!!! Lopetin lukemisen siihen kun en enää jaksanu lukee mitään semmosta. Ja siinä kirjassa muutenkin dissataan ja alistetaan ihmisiä/ihmisryhmiä. Esim. Painosta vitsaillaan ja naisia/tyttöjä alistetaan, ja no tuo LGBTQ+ jäseniä dissataan, ja ulkomaalaisia ei voida sietää yms. Eikö oo aika törkeetä että koulussa luetutetaan jotain semmosta!!!!!!!!??????
Ciaó!

Zzz…

No siis ite en oo lukenu, mutta en kyllä nimestä päätellen lukiskaan. :(

13v (kohta 14v) tyttö JEWISH🤍✡👧🏻🎈🧸🧩♥️

No eikai sitä tarvis niin vakavasti ottaa… huumoria kuitenkin!

Kolmiapila

Moi! Millaisen työn teette kirjan lukemisen jälkeen? Teettekö esim. kirjakokeen, esitelmän, mielipidekirjoituksen tms? Jos saatte tehdä vaikkapa mielipidekirjoituksen, voisit siinä tuoda ilmi kirjassa olevia ongelmia. Jos myös mahdollista, kannattaa puhua äikän opesi kanssa kirjasta.

Joka tapauksess kirja kuulostaa todella ikävältä, hämmästelen myös vähän, että teidät on laitettu lukemaan kirjasarjan toista osaa…

Bag

Siis joo toi on kyl häiritsevää ku mones kirjas alennetaan ihmisiä joka ei tietenkää oo mukavaa mut muista et se on vaa kirja eikä se tarkota et sen kirjailijan fr mielipiteet on samat ku kirjan hahmoil.
Ei tarvii oottaa vakavasti huumoria se vaan on. Itekki luen erästä kirjaa (It) ja siinähä niitä homoja murhataan ja niitä kutsutaan alentavil nimityksil. Kirja on tosin monta kymmentä vuotta vanha ja kirjailija on supporttaava (hänellä itsellään on lgbt lapsi tietääkseni) vähemmistöjä joten en halua missata hyvää kirjaa nii luen sen homofoobisistä hahmoista huolimatta. Ja joo just book älä ajattele liikaa ja muista et kaikki on hyvii just sellasena ku on:)

Spageli

excuse me, WHAT?!! siis miten koulussa voidaan edes lukea tuollaista, ymmärän ettet jaksa lukee tuollaista kirjaa, en kyllä minäkään jaksaisi.

Vastaa aiheeseen: Ärsyttävää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top