Siirry sisältöön
pettynyt kavereihinsa

Oon ysiluokkalainen poika, ja luulin että mulla on 3 hyvää kaveria. Mä oon aina välitunneilla niiden kans ja koulun jälkeenkin….mutta siihe se sitten loppuukin. Oon jo monta kertaa saanut tietää, että ne on ollut kolmisteen viikonloppureissuilla ynnä muilla ja aina jättänyt mut kutsumatta. Pitäskö sanoo vaan että tehkää juttuja keskenänne ja älkää antako mun häiritä…. Mun mielestä toi on jo syrjintää tai jotain vastaavaa.. tuntuu ainakin pahalta. Oon ysiluokkalaiseksi kaienlisäksi aika lyhyt 165cm ja pienikokoinen juuri kevarikortin saanut. En tajua. =(

8 luokkalaine tyttö

mä yritän auttaa sua.. nii et ootko yleensä tyyliin vähän ulkopuolinen niiden kanssa? et onko sun kaverit nykyää koulussa myös enemmän kolmistaa? et jos ne ei haluu olla sun kans ;(
ootko koittanu ehdottaa jotai viikonloppu tekemistä teille neljälle? ehkä ne sitte olis sun kans enemmän viikonloppun ku tajuu et oot kyl ihan kiva niiden kanssa viikonloppunaki.

jos tuut vastailee ni mä voin yrittää auttaa.
emmä kyl mikää psykologin vertane auttaja oo mut parhaani teen.:)

Marie -Verkk@ri

Moikka !

Oletko kysynyt kavereiltasi, mikseivät he ota sinua mukaan viikonloppureissuille? Et menetä mitään jos kysyt. Voihan olla että pojat eivät ole tajunneet että haluaisit mukaan. Onko sinulla jotain harrastuksia, josta voisit löytää kavereita? Uskon että kysyminen aina auttaa (:

Hyvää kesää

Terkuin Marie

158cm ja kasilla

Moi!
Totta kai se, että ne syrjii sua tuntuu susta pahalta. Mutta valitettavan usein nykyään katsotaan vain ulkonäköön. Se ei ole hyvä juttu. Mun mielestä tärkeintä ihmisessä on sydän ja sielu. Niihin mä yritän katsoa aina kun tapaan uusia ihmisiä. Pää pystyyn! Uusia neuvoja ei ole, mutta halusin antaa rohkaisua:)

Vastaa aiheeseen: Ärsyttävää ja pientä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top