Siirry sisältöön
Poika

Ärsyttävää on ku tytöt ajattelee usein et pojan pitää olla se joka tekee alotteen joka asiassa. Sit seki on ärsyttävää ku yrittää puhuu instagramissa eikä ketään kiinnosta vaan ne vastaa ”emt” ”ok” jne. Ja sit jos puhuu jollekki face2face nii vaik ei ois kovi ruma nii ei ketää ei kiinnosta ja sitku on näit tyttöi jotka valittaa kavereilleen et miks niil ei oo poikaystävää mut kuitenki jos joku tavalline puhuu sille nii se oikeesti haluu sen koulun komeimman. Sit seki on ärsyttävää ku joku pistää tyylii snäppii et ”snäp me” tai muuta vastavaa nii jos meet puhuu sille se o vaa sillee ”öö mee pois haluun jonku komeen” ja kaikki tytöt deittailee vaa niit jotka kohtelee niit ku huorii. Ärsyttää, kaikki ärsyttää

:(~13

Kunpa mulle ees tultais jutteleen:/

Suklaalover

Ite en todellakaan ajattele et haluun koulun kuumimman must se on vaa halpaa feikkaamist. Oon siis tyttö. Ihastunut yleensä luonteeseen ja älykkyyteen, joten mulle ulkonäkö on aika samantekevää. En voi odottaa että jos seurustelisin, kumppanini olisi oltava komea tms kosk en itsekkään ole.

Kristallisusi

Moi. Muhun on ollut ihastuneena todella monta poikaa, ja on vieläkin. Syksyllä oli 3 ja keväällä 2. Just eilen palasin yhdeltä soittoleiriltä, jolla ihastuin yhteen 13v fagotinsoittajaan( soitan itse samaa soitinita) ja no muhun oli siellä leirillä ihastuneena vähintään yksi poika. Tämä 13v poika vaikutti myös siltä. Leiri loppui3.7. oon ite 12v tyttö, ja mua itteeni ei kiinnosta pätkääkään toisen ihmisen ulkonäkö. Mulle luonne on se tärkein. Ja laskin uudestaan… Kesän aikana kolme. Kolme poikaa on ollut ihastuneena. Meidän luokalla on joitain pissistyttöjä, jotka sano mulle, että: miten sä voit olla ton ja ton pojan kaveri, kun se on niin ruma. RUMA! voi hyvät hyssykät mihin tää maailma on menossa?!Itse ihmettelen, että niin moni poika musta rykkää, koska omasta mielestäni olen aika ruma. Mulla on finnejä jne. Mutta yleensä ihmiset sanoo,että musta tykätään mun luonteen takia. Anteeksi jos tässä on jotain sopimatonta, kerroin vaan miten mulla menee.^_^. Hyvää päivänjatkoa kaikille, ja koittakaa pärjätä!

Vastaa aiheeseen: Ärsyttävää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top