Siirry sisältöön
Marilyn Monroe on suloinen♡

Heippa ja kiitos etukäteen kaikille vastanneille! Olen ehkä vähän liian vanha tänne, mutta mitäpä tuosta :D
Ongelmaksi on nyt muodostunut sukulaisteni (etenkin vanhimpien) jatkuva kysely tyttöystävistä ja seurustelusta. Tämä on lisääntynyt todella paljon 18v. synttäreideni jälkeen. Sukulaiseni sanovat, ettei heitä haittaa vaikka olisin homo tai jotain muuta, mikä on sinänsä hyvä juttu. Minua itseäni ei kuitenkaan ollenkaan kiinnosta nämä asiat ja tahdon keskittyä opiskeluun ja harrastuksiini. Välillä meinaa kuitenkin mennä hermot siihen, kun kaiken maailman kissanristiäisiä on muutenkin paljon. Muutan onneksi piakkoin omaan asuntoon niin tämä toivon mukaan vähenee. Miten siis saada näille sukulaisille taottua päähän ettei minua yksinkertaisesti kiinnosta? Kun kerta toisensa jälkeen kyselevät vaikka on sanottu.
Kiitoksia etukäteen kaikista vastauksista ja hyvää kesää kaikille!

PuShEeN😍✨

Moikka!

Mielestäni et ole ollenkaan liian vanha tänne! Kaikki voi tulla tänne juttelee jos haluu😊

Ehkä se loppuu jos vain sanot aina vain saman vastauksen ja he tajuavat ettei sinua kiinnosta. Tai sitten kun he kysyvät sellaista sanot, että haluaisit puhua mieluummin vaikka harrastuksistasi, koska rakkaussuhteet eivät sinua kiinnosta.

Eivät sukulaisesi varmaan sinulle mitään pahaa halua🙂

Hyvää kesää ja toivottavasti sukulaisesi oppivat ymmärtmään sinua paremmin👍🏻😊😁!!

Tiku

Ootko homo?

tuleva muusikko

tohon on vähän vaikea vastata jos on jo useasti sanottu. sano vaikka kaikki suoraan, että ei kiinnosta noi jutut ja haluut vaan keskittyy työhön ja harrastuksiin. ja sit jos mulle tulee joku kenen kaa seurustelen niin kerron sit et teiän ei tarvii kysellä. sano jotain vaikka tosta jollet itse ole jo keksinyt. se on aika rasittavaa kun ne painostaa tai muuta. mulla isä puhuu että musta tulee joku hitsari ja toimisin sen firmassa. vaikka se mitä haluan tuon lisäksi oisi ihan vastapäätä.

hyvää kesää!☀️

Neptunus

Moi!

Mäki oon varmaan liian vanha tänne mut mikäs tässä. Oon siis about sun ikänen :) ihan pikkusen vanhempi, jos siis oot 18. Mut joo… ikävää kuulla et sua painostetaan seurusteluun. Ihan tyhmää tuollainen, kun kerran näin nuoria vasta ollaan. Mikä kiire tässä muka on? Ja sitä paitsi jos se ei tunnu kiinnostavan vielä (tai välttämättä koskaan) niin mitä sitten? Kaikki tehköön miten itse haluaa. En nyt oikein osaa sanoa mitään neuvoa siihen, että miten ne sukulaiset saa uskomaan, koska multa itseltä ei koskaan kysytä mitään poikaystävästä tai seurustelusta (mäki oon aina ollu sinkku siis, mutta oon sun vastakohta haha! Oon vähän sellainen ”toivoton romantikko” lol). Toivon kuitenkin, että painostus ei vaikuta suhun liikaa ja jatkat vaan niihin juttuihin keskittymistä, mistä tykkäät :D ei tästä varmaan mitään apua ollut xD mutta hyvää kesää sullekki!

Vastaa aiheeseen: Ärsyttävät sukulaiset ja painostaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top