Siirry sisältöön

Asia jota en vain kest√§ūüė≠ (liittyy el√§imiin)

Anonyymi

Heti alkuun haluun sanoo, että tää on oikeasti asia joka ahdistaa mua, ja erittäin paljon, eli toivon vain asiallisia vastauksia.
M√§ tajusin joku aika sitten, ett√§ vuosi sitten kohtelin mun koiraa v√§√§rin. Ihan v√§√§rin. M√§ kohtelin sit√§ seksuaalisesti, esimerkiksi ”itsetyydytin” koiralla hinkkaamalla mun alap√§√§t√§ siihen. Nyt j√§lkeenp√§in tajusin, kuinka v√§√§rin m√§ toimin, seh√§n oli ilke√§sti tehty koiralle. Nyky√§√§n m√§ kohtelen mun koiraa aina oikein ja hyvin.
Mut mua ahdistaa nyt kuinka v√§√§rin m√§ sit√§ kohtelin ennen, ja t√§√§ ahistus pilaa mun el√§m√§n. T√§√§ vie multa kaiken el√§m√§nilon…
Voitteko yritt√§√§ auttaa?ūüė≠

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos viestistäsi. Hyvä että purat kirjoittamalla tuota sinua ahdistanutta tilannetta. Toivottavasti jo kirjoittaminen siitä auttoi sinua.

Ihmisille voi tulla seksuaalisia ajatuksia ihan mistä vain ja missä tilanteessa tahansa eikä se ole vaarallista. Monesti tulee kokeiltua asioita, jotka kiinnostavat siinä hetkessä, mutta kokeilun jälkeen opimme itsestämme, ettei se ollut sittenkään mukavaa. Joskus kokeilusta voi jäädä huono omatunto tai muu harmitus. Jos olemme loukanneet jotakuta toista, voimme pyytää anteeksi ja voimme sitten jatkaa elämää. Kaikki tekevät virheitä, mutta harvoin kukaan tekee samaa virhettä toiseen kertaan, vaan virheistään oppii.

On totta, että jos tekee jotain seksuaalista sellaisen henkilön tai eläimen kanssa, jolta ei ole kysynyt siihen lupaa, tekee väärin. Eläimeltä ei suostumusta voi kysyä ja siksi ajatellaan, että heiltä ei voi tuota suostumusta saadakaan. Kuulostaa kuitenkin siltä, ettei koirasi kärsinyt noista tilanteista ollenkaan eikä varmasti muistanut niitä enää tunnin päästä. Päin vastoin, on ihana kuulla, että kohtelet koiraasi hyvin ja kuulostaa siltä, että se on sinulle tosi rakas.

Toivon, että pääset yli tuosta tilanteesta. Mitään pahaa ei tapahtunut etkä vahingoittanut koiraasi. Tulet ehkä kokeilemaan muitakin uusia asioita seksuaalisuuden alueella ja se on ihan ok niin kauan kun kaikilla osapuolilla on siihen suostumus etkä tee mitään laitonta. (Seksi eläinten kanssa poistettiin rikoslaista vuonna 1971 eikä se siis nykyään ole rikos paitsi, jos eläimelle tuottaa kipua tai tuskaa.)

Jos ahdistus ei ota lientyäkseen, niin voit hyvin ottaa yhteyttä koulusi psykologiin. Uskon, että hän ymmärtää kyllä sinua ja sanoo myöskin, ettet ole tehnyt mitään väärää.

Mukavia hetkiä ja aurinkoisia päiviä sinulle ja koirallesi!

Terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Grimmy

Et oo ainut.

Pari vuotta sitten, ku olin 12, niin meidän koira oli mun huoneessa. Se on niin pieni, että pysty tulla sänkyynki, ja nostin sen sinne. Olin ite jo pyjama päällä ja menossa nukkumaan. [osa tekstistä poistettu] sitte alko iskeä katumus.
Nostin sen pois mun sängyltä ja vein toiseen huoneeseen.

En tehny tuota enään toiste.

 

Vastaa aiheeseen: Asia jota en vain kest√§ūüė≠ (liittyy el√§imiin)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top