Siirry sisältöön

Päivystäjä mukana keskustelussa

Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat keskusteluun. Silloin, kun päivystäjä vastaa keskustelun ensimmäiseen viestiin, julkaisemme molemmat viestit samanaikaisesti. Tämän vuoksi viestit saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. Jos asiasi on kiireellinen, saat nopeammin avun Lasten ja nuorten puhelimesta (116 111) tai chatista. Yhteydenotto on maksuton ja anonyymi.

Voit myös soittaa Nuorten tukilinjaan, joka päivystää joka arki-ilta klo 20-24 tutussa numerossa: 116 111. Tukilinjalla pääset juttelemaan MLL:n ammattilaisen kanssa.

Tiesithän, että voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun ja aloittaa kirjeenvaihdon vapaaehtoisen aikuisen kanssa. Voit vaikka kopioida palstalle kirjoittamasi viestin ja mennä osoitteeseen MLL nettikirjepalvelu. Voit lukea lisää nettikirjepalvelusta täältä: Tietoa nettikirjepalvelusta - Nuortennetti .

Noudatamme Nuortennetin keskustelupalstalla turvallisemman tilan periaatteita.

Luo uusi aihe alueelle “Päivystäjä mukana keskustelussa”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Back to top