Siirry sisältöön
_Rousku_

Onko jollaki muulla astma? Mulla on ja se on yks syy, miks mua kiusataan. Mä en mahda sille mitään. Auttakaa pliis….

Ja pojat: jos seukkaisitte likan kaa, josta pitäisitte ja äkkii se kertois, että sillä on ollu astma pari vuotta, niin mitä tekisitte? Ps. rehellisii vastauksii….

jokuvaa

sillä nyt ei oo mitää välii onko astma vai ei :D

Kia – Verkk@ri

Moikka, on typerää että jotkut kiusaavat sinua esimerkiksi sen takia että sinulla on astma. Voisit kertoa asiasta jollekulle luotettavalle aikuiselle (esim. opettaja, kuraattori, psykologi, vanhempi, naapuri yms.) Tai voisit itse mennä sanomaan kiusaajille että et voi astmallesi mitään ja että se ei ole kivaa että he kiusaavat siitä sinua. Minullakin on astma ja minuakin joskus ilkutaan siitä, mutta olen sanonut heille että en voi asialle mitään ja että kiusaaminen on vain typerää ja lapsellista. Vaikka itsekkin olen tyttö voin sanoa että jos poika jättää sinut vain koska saa tietää että sinulla on astma, niin hänellä ei oikeasti ole tunteita sinua kohtaan! Älä murehdi, kyllä sinä ehdit löytäämään sen oikean joka ottaa sinut sellaisena kuin olet ;) Tsemppiä jatkoon!

KiraZ

en ymmärrä miksi jotakuta kiusataan astman takia itselläni ei ole mutta poikaystävälläni on se ei kyllä haittaa ketään kaveri porukasta itse sai tietää hänen astmastaan vasta pari kuukautta sitten eli silloin olimme olleet yhdessä noin muutaman viikon

urheiliapoika

mua lähinnä säälitään astman takii.. et ei sen pitäs paljoo ketään haitata :p

ansku

Mä en oo ikinä kuullu että astman takia kiusattaisiin, itelläni jos liikkatunnilla esim. alan yskimään ja mun kaverit ryntää mun luokse ja huolestuu että eikai mulla tuu astmakohtaus. mutta eihän se nyt niin helposti tule…;)

poika98

mulla on astma mutta muo ei onneks kiusata siitä!
Tosi ikävää tuo toisten kiusaaminen ja vielä sellasesta syystä mille ei ite maha mitää!
Sun pitää vaan puhuu niille, että niitten pitäis aatella omalle kohalle sitä. Tsemppiä siihen!

Poika 97

Mulla ja mun suurimmalla osalla suvusta on astma eikä sen pitäs vaikuttaa mitenkään tommosiin asioihin ! oikeesti äly hoi !

roosaonkingi

Oon samaa mieltä (itelläki astma) ja kiusattu on siittä, en kyl tiä miks.. Sille ei voi mitään, niin en kyl tuu ikinä tajuun, että mikä siin sitte on, kun pitää joirenki olla nii urpoja, että kiusaa siittä..

Vastaa aiheeseen: Astma…?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top