Siirry sisältöön
Hikilinko

Joo elikkä oon tässä miettiny aika kauvanki että tykkääkö tytöt ylä aste iässä enemmän hikareista eli niistä ketkä on hyviä koulussa ja sellasii kilttejä vai sitte koviksista? Jotka esittää koko aja jtn?

99-tyttö

Moi! Hyvä kysymys. Itse juuri lopetin ylä-aste vuodet ja omalta ylä-aste vuodelta muistan ,että hikeistä ei oikeen välitetty. Enemmänkin juuri niistä rasavilleistä , kovis pojista .
Mutta ei se silti tarkoittanut sitä,etteikö tytöt olisi hengaileet niiden nörttien kanssa ? Ainakin mulla oli kavereita , jotka oli hyviä koulussa (oikeastaan parempia kuin minä) ja niiden kanssa mä olin. Itse en viihtynyt rasavillien , häiriköjen kanssa . Olin koulussa huono ja siinä minulla on henkiökohtaiset syyt ,mutta jos pelkäät sitä että sinua ei hyväksyttäisi koulussa ,koska olet hyvä ollu niin älä sellaisia mieti. Hyvin se ylä-aste kumminkin menee ja varmasti saat kavereita,kun vaan oot oma ittes ja hankit niitä. Hauskaa kesää ! :)

Voi

Mielestäni sun ei pitäis välittää kenenkään mielipiteistä, mee sellasena ku itse haluat äläkä mieti että kuka tykkää mistäkin.

01

Hienoint ois jos olis just noitte väliltä. Mut ei mun mielestä sillä oo välii saako huonoi vai hyvii numeroita kokeista jne… btw en ite tykkää semmosista hirveesti kovismaisista jätkistä. Oo oma ittes, se riittää 8)

02

Ite ainakin tykkään että saa olla hyvä koulussa mutta ei ns leveile sillä mut kovikset on jo nähty. Ja jos haluat että joku tykkää susta niin oo oma itsesi vaikka se onkkn kuultu jo monta kertaa.

Autan :D

Elikkäs olen 00- syntyinen tyttö ja vastaan kysymykseesi.
Itse ainakin tykkään paljon enemmän fiksuista pojista. Sellainen joka ei ole joka käänteessä tekemässä jotain tyhmää.
Nämä ”kovikset” ovat pikemminkin säälittäviä huomionkerjääjiä ja en oikein heistä pidä. Kunhan poika muistaa aina miettiä hetken ennenkuin sanoo mitään ääneen, ja häneen voi luottaa. Sillä pääsee jo pitkälle.
Onhan se tärkeämpää, että on yksi tyttö jota rakastaa eikä kymmenen liehakoijjaa jotka pitävät vain käytöksestäsi, ei itse sinusta.

;3

Kiltit pojat on omaan mieleen :3 mutta vain jos jätkä on omaitsensä silti! Paha poika saa toki olla myös mutta ei liian ilkeä..sellanen joka ei kumminkaan kiusaa/hauku muita ja on huomaavainen sitä tiettyä kohtaan :D

Face Mirror

No yleensähän se riippuu ihan tytödtä itsestään.
Itse olen sellaisten ystävällisten kundien perään jotka harrastaa urheilua se on jostain syytä omassat mielestäni viehättävää. :)
Mutta on hyvä jos on järkeä päässä,en haluaisi kundia joka esittäisi koko ajan jotain ’kovista’ Se on rasittavaa. Mutta se riippuu ihan tytöstä.

Niinamoi

Mitä mä oon luokkani ja vuotta vanhempien tyttöjen juttui seurannut nii suurinosa tykkää koviksista jotka esittää koko ajan. Ite pidän myös tollasista pojista. :)

Nameless

Moi!
Voisin tässä sanoa että tässä iässä (oon 15) sellaiset kovikset kiinnostaa enemmän, koska elämään kaivataan sellaista jännitystä. Itsekin tunnen sydämen tykytyksiä koviksiin, MUTTA en missään nimessä alkaisi seurustella minkään koviksen kanssa! Haluan elämääni pojan, joka kykenee tulevaisuudessa huolehtimaan perheestä… Pidän kilteistä pojista jotka kuuntelevat toisia ja ovat omia itsejään, eikä ole pahitteeksi jos koulussakin pärjää. :) Kuten sanoin, elämään kaivataan tässä iässä jännitystä, joten kovikset saattaa kiinnostaa, mutta ainakin minä tahdon ihan oikeasti seurustella ”hikarin” kanssa, vaikka koviksia katselenkin. :)

Yläastetyttö

No ite tiiän sen verran et periaattees noitten sekotus mut kannattaa olla vaa oma ittes!:)

02- tyttö

Ihmiset ovat erilaisia, mutta olen ymmärtänyt että kiusaajat ja kaikki kovikset tms. eivät ole oikein tyttöjen mieleen, ja ainakin omasta mielestäni on mukavempi olla sellaisen ihmisen seurassa joka on rehellinen, ja sellaisen joka ei esitä ketään tai mitään mitä ei ole, eikä kiusaa ketään. Puutun siihen todella jos hän / he kiusaavat. En vain kertakaikkisesti siedä sitä. -Olen puhunut-

00 tyttö

Ite en tykkää semmosista mukakovisesittäjistä… Kanttii olla oma ittensä

Yläasteelle

Itse arvostan poikaa joka on oma itsensä ja joka ottaa tytön huomioon ja välittää tytöstä ja sen tunteista. Itse en pidä esittäjistä. Eli ole oma itsesi älä pidä koko ajan roolii päällä tytöt arvostaa sitä.

13v. tyttö

Itse olen menossa yläasteelle ja minusta kovikset jotka esittää, eivät ole mukavia. Ystävälliset ja kohteliaat pojat taas ovat itsestäni mukavampia ja ehkä parempaa seuraakin.:-D Jos ei ole taipumusta loistaa koulussa, ei sille voi mitään. Minusta tärkeintä on että yrittää. Toivottavasti tästä oli apua! :-D

Vastaa aiheeseen: Auttakaa 02-99 ikäset tytöt

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top