Siirry sisältöön
angel…

Mä oon bi, kuinka moni on? Oon vasta 12 vuotias enkä tiedä miten kaverini suhtautuu siihen että olen sitä mitä olen? O.o
Auttakaa?!?!?!? Vastatkaa mulle pliis! toivon et saisin ees pari vastausta! Tykkään siis tytöistä sekä pojista ! :(

Bunnyguy

Olen neöjäntoista enkä itse ole BI, mutta suosittelen kertomaan. Turha koittaa valehdella koko ajan. Ei se sinua huonommaksi tee :)

nanananaa

mä oon 13 ja oon ehkä bi… En tiedä olenko vai en .. :/ Ja mä en ainakaan ole kertonut kenellekkään sillä en ole varma asiasta. Mut kyl sun kaverien pitäis hyväksyy ittes sellasena kuin oot (:

joku

Hello!

Ite oon koht 14 ja seukkaan tytön kans, oon siis bi(tia vissii, tyksin kyll enemmän pojist, mut tää on jtn nii erikoista, tää on mun tosirakkaus!) Ja kyll mun kaverit tietää et oon mikä oon ja hyvin on suhtautuneet, ne kyll taisivat huomata sen ennen mua xDD mtu suosittelen kertoo, sittempähän sen näkkee!

Nimetön

Kuule, oikeastaan (ainakin kaikkien terveystiedon kirjojen mukaan), oman seksuaalisuutensa voi tietää varmasti aikaisintaan vasta 18-vuotiaana, jos silloinkaan. Murrosiässä on ihan normaalia ihastua kumpaankin sukupuoleen, vaikka myöhemmin osoittautuisitkin heteroksi.

Kia – Verkk@ri

Moi, ei kannata ottaa stressiä siitä miten kaverit seksuaaliseen suuntautumiseesi suhtautuvat! Moni ihminen on ” tietämättään” Eli itselleen myöntämättä bii, tai sitten on myöntänyt sen. Et ole siis ainoa! Joku näistä kavereistasikin voi olla bii. Toinen asia on se että senkään takia ei kannata vielä turhaan murehtia koska ihmisen seksuaalinen suuntautuminen määrittyy vast noin 15 ikä vuoden jälkeen. Se voi vielä muuttua. Mutta on hyvä että olet itse myöntänyt tilanteesi :) Tsemppiä jatkoon!

heii :)

tota öö… siis oon samassa tilanteessa , tykkään kun joku toinen nuolee mun jalkovälii :P mut kyl mieluummin tyttö :) Mitä mieltä te ootte ? :P

mitä pahaa jos on bi

Tosi hyvä jos uskallat olla oma ittes!!! Monet vaan piilottelee itseään, koska on mikä on. Musta ainakaan ei oo mitään pahaa, jos on bi tai gay. Mua ei haittaa yhtään, vaikka mun paras kamu alkais tykkäämään tytöstä. Se on omantunnon kysymys: Uskaltaako olla se mikä on? Ne jotka on oikeesti sun ystävii, ne ei välitä vaikka oisit bi. Toivon et onnistut olemaan oma itses :)

Jaxu

Itse tajusin olevani bi jo 11-vuotiaana :3
Itse sanoin ensimmäiseksi parhaimmalle ystävälleni kun istuttiin vain ja puhuttiin kaikenlaista livautin sen vaivihkaa keskusteluun :)
Hyvin kaikki otti, vaikkein vielä näiden neljän vuoden aikana ole vanhemmille kertonut X3

Vastaa aiheeseen: Auttakaa!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top