Siirry sisältöön
Mira

Oon seurustellut jo kohta kaks vuotta mun poikaystävän kans, me tullaan tosi hyvin toimeen ja vietetään paljo aikaa yhes ja ollaan suunniteltu, et etittäs yhteinen opiskeluasunto nyt keväällä. Ollaan tehty paljon yhdessä. Ihana ihminen, välitän jätkästäni todella paljon.
Mutta mun yks parhaimmista ystävistä, joka on kans poika ja mun poikaystävän hyvä ystävä kans, on sekoittanut tätä kaikkee. Me jutellaan sen kans tosi paljon, pystyn puhumaan sille oikeesti ihan mistä vaan, ollaan tosissaan tosi läheisiä. Sille oon itkenyt kaikki suruni ja murheeni, ihan kaiken. Sille oon itkenyt sillonkin kun mun oma poikaystävä on ollut mulle aivan kauhee. Todella kiltti ja muita huomioon ottava ihminen, ”turvallinen” ihminen.. Omalla tavallaan täys vastakohta mun poikaystävälle. Mut tää mun paras kaveri, kerto pari viikkoo sitten täysin avoimesti tunteistaan.. Jotka on enempi mitä ystävyyttä. Ja oon sitten itsekkin alkanut miettiä tunteitani. Enkä tosiaan tiiä yhtään mitä tehdä. Auttakaa. se mun paras kaveri.. se on yks maailman kilteimmista ja sulosimmista ihmisistä, sille voi puhua iha mistä vaan. Sitten mun poikaystävä.. Sen kans on vähä vaikeempi puhua, se on vähempi tunteellinen ihminen, mutta välitän siitä kovasti silti, vaikka se onkin ollut aina välillä tosi kauhee mua kohtaan. Kertokaa mitä teen? En tiiä miten voin jatkaa ystävyyttä kaverini kans, kun kumminkin tiiän mitä se tuntee.. AAAAW. Auttakaa.

älä ainakaa lopeta olemasta sen pojan kaveri jos se krtoo sulle tunteistaan. mieti kuinka vaikeeta se on sille ollu? Ehkä sun pitäis huomauttaa poika ystävälles että se vois kuunnella sua ja käyttäytyä paremmin? Toi on tosi hyvä juttu et sulla on tollan kaveri, Oon samassa tilanteessa ja oon sanonut pojalle attä mä rakastan sitä (noiden sun kuvausten perusteella sääkin tota sun kamua) muuta mä rakastan sitä veljenä. En oo koskaan seukannu sen kaa vaan vietetään sen kaa iha muuten vaa aikaa. Eikä se oo huono asia! Yritä saada poika mahd. hienotunteisesti tajuamaan sinun tunteesi häntä kohtaan. Sun vaa täytyy päättää että otatko mukavan ja ihanan ihmisen vai sun nykysen. Toivottavasti auttoi ja muista ajatella vähän tulevaisuutta ! <3

Vastaa aiheeseen: Auttakaa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top