Siirry sisältöön
poika

Olen ihastunut yhteen tyttöön, mutta tiedän että hän pitää yhdestä toisesta. He eivät vielä seurustele, mutta ilmeisesti kohtuu lähellä sitä ovat ja ovat olleet näin jo jonkun aikaa. Pitäisikö minun kertoa tytölle tunteistani häntä kohtaan vai pysyä hänen kanssaan ystävänä ja katsoi miten tilanne muuttuu? Auttakaa!!!!

oon tyttö

Kannattaa kertoa tunteistasi tytölle ja aika äkkiä! Kokemuksiltani tiedän, että ei kannata jäädä kaukasi aikaa miettimään! :D siinä meni minulta sitten mies.. Kerro tytölle tunteistasi, koska tyttö voi miettiä sinusta että olet joku nössö. Hän saattaa kiinnostuakin sinusta jos vain kerrot!

poika

Mua pelottaa se et mitä käy jos tunne onki vaa yksipuolista. Millä tavalla meiän kaveruus muuttuu vai muuttuuko ollenkaan?

Amalia00

Kyllä te varmaan vielä kavereina pysytte, vaikka tunne olisikin yksipuolista.. Jos se kyseinen tyttö ymärtää sinua hän voi todellakin kiinnostua sinusta!:) Tsemppiä!

tyt

Hei, kerro vaan. Mul on itel sellane tilanne, et oon ollu jo mont vuatta (3ja pual)ihastunu yhtee poikaa. Enkä oo uskaltanu tehä aloitet. Mua ittee harmittaa, ku usein tossa koulun lopussa istuin monet kerran yhden toisen pojan (jota kohtaa mulla ei ole mitää erikoisii tuntei) just sillo, ku mun ihastus on kattonu päi. Se voi siis vaikuttaa silt, et meil muka olis jotai juttuu, vaik ei olekkaa. Eli ootko varma että tää sun ihastukses tykkää siit toisest?

Vastaa aiheeseen: auttakaa!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top