Siirry sisältöön
Tyyppi_

Oon alkanu olee sellasessa kaveriporukassa josta tavallaa haluaisin eroon. Ne tekee sellasia asioita, joissa en oikeesti haluu olla mukana. Ne varastaa, polttaa ja juo. Ite en haluais tehä näitä asioita, joita ne tekee, mutta välillä on vaa pakko, koska muute ei tunnu siltä että olisin jotenki porukassa mukana. Ne varastaa myös mun kalliita tavaroita. Jos kertosin niitten puuhista esim. poliisille, ne kertos samantien poliiseille semmosen asian josta joutusin 100 % varmuudella lastenkotii..

En osaa tehä oikee mitää, auttakaa mua!

-_-

Voi pyhä yksinkertaisuus… Lähde porukasta, jos heidän seuransa ei ole sinulle sopivaa. Löydät ystäviä varmasti myös sen porukan ulkopuolelta. Ei mitään ideaa mitä olet tehnyt, jotta voisit joutua lasten kotiin, mutta en usko että sinne ihan heti passitetaan kun tekee jotain väärin. Sinähän kadut ja et todellakaan tekisi sellaista toiste? Osoita se. Jos vanhempasi rakastavat sinua he puolustavat ja tukevat tällaisissa asioissa.

paha juttu :( jos ne vaikka soittaa sulle ja pyytää sua ulos niin sanot vaikka ”en mä voi tänään ku oon luvannu yhelle toiselle” välttele niitä ja pysy niistä erossa ja unoha ne niin nekin unohtaa sut ! :) oon varma että sulta löytyy muitakin kavereita, jos ei niin eikun vaan tutustumaan samallaisiin kuin sä :) näin mä tekisin. mun mielestä on tyhmää esittää jotain itä ei ole :)

<3:lla MÄ

xxx

ps. onnee ! :) <3

aasi1

Moi! Oon sitä mieltä että sun kanttis puhuu joko koulukuraattorin kanssa tai sitten jonkun muun aikusen kanssa. Joka osaa auttaa sua. Kaikki jotka kaveriporukassa ovat tuollaisessa seurassa,voin vannoa että aikusena ne on kahta pahempia juomaa ja polttaa. Sinuna menisin koulukuraattorin puheille tai soita nuortenpuhelimeen,sieltä löytyy vamana apua. Toivottavasti löydät jonku paremman kaveriporukan.

Ongelmallinen elämä

Olen itse kokenut samanalaisen tilanteen. Tosin sillä porukalla rikottiin autoja, murtauduttiin yms. Joissa en itse ollut edes mukana.
Ei muuta auttanut kuin lähteä porukasta kokonaan pois. Jätin heidät omaan arvoonsa, ja mitä heillä menee, niin ei kovinkaan hyvin, eli kahta kauheampia kaman käyttäjiä. Joten olen kiitollinen että lähdin pois siitä porukasta.

Viesti kyllä tulee hieman myöhässä.

Nimetön

Mut ei toisille* :D

Sama juttu joskus

Mul oli toi sama joskus, mut sano vaa niille ilkeemmille et sä valihet ite sun kaveris. Mä tiiän se on helpommin sanottu ku tehty mut sanot se vaa. Jos ne liikaa su elämää puuttuu nii vaiha porukkaa.

mäwaa

Älä ainakaan tottele ketään tuommoisissa asioissa! tee niinkuin sydämmessäsi tuntuu. ja koita tutustuttaa ne sun ilkeät kaverit ja hyvät kaverit että ne tulevat toimeen! :))

Vastaa aiheeseen: Auttakaa!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top