Siirry sisältöön
En tiedä..

Mul on nyt muutamiin kamui. Mä en älyy miks ne on jotenki ilkeitä mulle mutkissa toisilleen! Oonks mä joku kolmas pyörä? Mun kaks kamuu inhoo mun toisii kamui ja sanoo mulle etten saa olla niitten kaa . Mä tietenkin tottelen niitä ku haluun olla niittenkaa. Ne mun kaverit jotka jätin kahestaa enkä oo enää niittenkaa nii on tosi kivoi mulle eikä oo ilkeit , mut silti haluun olla niitte ilkeimpien kaa. Mä en tiiä kenen kaa mun pitäis olla! Nytki Mul on tulos synttärit ja pyydän pari kamuu meille yöks. Nii nyt mun 2 kamuu sanoo et ne ei haluu et siihen tulee yks mun toine kamu. Mä en tiiä mitämä tekisin!!sit must tuntuu et kukaan mun kamuist ei älyy mua. Oon myös koulu kiusattu ja mua haukutaa. Kukaa mun kamu ei puolusta mua vaik ne on siin vieres! Onks Mul oikeita kamuja? Vastatkaa nopee! Synttärit on tulossa ja pitää tietää ennen niitä!!! Kiitos jo valmiiksi (:

Nimetön

Mut ei toisille* :D

Sama juttu joskus

Mul oli toi sama joskus, mut sano vaa niille ilkeemmille et sä valihet ite sun kaveris. Mä tiiän se on helpommin sanottu ku tehty mut sanot se vaa. Jos ne liikaa su elämää puuttuu nii vaiha porukkaa.

mäwaa

Älä ainakaan tottele ketään tuommoisissa asioissa! tee niinkuin sydämmessäsi tuntuu. ja koita tutustuttaa ne sun ilkeät kaverit ja hyvät kaverit että ne tulevat toimeen! :))

Vastaa aiheeseen: Auttakaa!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top