Siirry sisältöön
kiusattu(ko)?

kiusaaminen on meillä sellasta että otetaan toisten tavaroita eikä sitten anneta niitä takaisin tai piilotellaan niitä joittenkin toisen pulpettiin. mulle on käynyt sellaista. Mun äänelle nauretaan kun laulan ja multa on viety ainakin 20 tavaraa tän parin kuukauden aikana. mutta ne on annettu takas. mua mulkoillaan ja puhutaan pahaa selän takana ja mulle joskus nauretaan ja mua haukutaan tyhmäks, läskiks ja muilla nimillä mitä en jaksa luetella koska niitä on liian paljon… nettikiusausta on tapahtunu kerran… AUTTAKAA!! Mä en kestä enää!!! Onneks mulla on kaksi parasta kaveria joihin voin luottaa mutta kiusaukseen on saatava muuton!! PS: Opettaja ja äiti tietävät asiasta!!

Nimetön

Se e o kiusaamist jos sä aattelet nii sitä ei voi sanoo mikä o kiusaa mist jokane päättää ite mikä o kiusaamist

Nimetön

Tiedän miltä se tuntuu. Itseäni on kiusattu melkeen jokaisella luokalla. Oon nyt kasilla ja tiedän miltä tuntuu kun haukutaan ja nauretaan. Olen aina kertonut asiasta opelle, mutta ei auttanut. Hakeudu kaveriesi seuraan. Itsekkin teen niin.
Kirjoitit haluavasi muutoksen. Oletko yrittänyt poistua paikalta ilman mitään välikohtausta? Se saattaa olla vaikeaa, mutta kyllä ne kiusaajat huomaavat, että sinä et välitä.
Kannattaa kertoa opettajalle uudestaan. Hänen pitäisi saada kiusaaminen loppumaan. Muista vain että olet kaunis, taitava eikä ole oikein että sinua kiusataan.

Vastaa aiheeseen: AUTTAKAA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top