Siirry sisältöön
12 v. tyttö

Siis en tiiä mihin laittaa tää mutta laiton nyt tänne mieli ja keho. Siis siitä asti kun sain kuulla kuukautisista mua on pelottanut että kuolen verenhukkaan niiden takia. Ja ei tietenkään yhtään auttanut kun itselläni alkoi. Niinku mitä mun pitäis tehä tän mun pelon kanssa?

Spageli✨

menkkoihin ei voi kuolla verenhukkaan, koska siinä menkkaveressä on kaikkee muutakin kuin sitä verta(esim valkovuotoo)
ei kannatta pelätä, vaikka vuoto oliski runsasta nii et sä niihin kuole :)

Sinililja

Ajattele, että kuukautisveri on ylimääräistä verta, jota sun keho ei tarvitse (ja niin se käytännössä onkin). Sun ei tarvitse pelätä verenhukaa, koska se, mitä sun kehosta poistuu on sillä hetkellä oikeastaan turhaa, sillä ei oo vaikutuksia, vaikka veri poistuisi. Sun elimistö ei käytä tai tarvitse sitä enää, joten se tulee ulos.

nipsukka<33

Hei ihanaa että uskalsit tulla kysymään. Ja asia on niin että et voi kuolla verenhukkaan menkkojen takia. Niiden aikana itse verta lähtee suhteellisen vähän, mutta mukana on kaikkea muuta joka saa sen näyttämään isommalta määrältä. Jos sua pelottaa tai mietityttää asiat menkoista niin kannattaa mennä vaikka kouluterkkarille puhumaan. Ne on koulutettuja auttamaan ja osaa kertoa sulle mitä uskoa ja mitä ei.
Toivottavasti sait tästäkin vähän apuja.

slayqueen

ei runsaaseenkaan kuukautisvuotoon kuole, ja muutenkin menkat on merkki siitä että oot terve <3

Jokuu💜✨

Tuo ei ole mahdollista, ainakaan minun tietääkseni. Luovu pelostasi ja nauti elämästä! Tsemppiä! ❤️

Vastaa aiheeseen: Auttakaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top