Siirry sisältöön
pelokas

moi. oon 14-vuotias tyttö ja menin nettisivulle jonka aika moni nuori varmaan tietää. kävin siis omeglessa ihan vaan läpällä. omegle on siis tämmönen sovellus jossa voi jutella randomeille. olin sielä näyttämättä naamaa ja tälleen enkä kertonu kellekkään nimeäni yms et ei tarvii olla huolissaan siitä. mua alko pelottaa ku tuli yks tyyppi vastaan, tää oli englantilainen. laitoin sille vaa jotain hi, ja se laitto saman. jostain se sit päätteli et oon tyttö, varmaan pinkistä seinästä. täl tyypillä oli ite musta ruutu. sitte se laitto mulle enkuks että ”tiedät kai mitä 2201728-817281112 (tai jotain tommosta en muista niit numeroi ulkoo mut niit oli paljon) tarkoittaa, vai pitääkö mun kertoo sulle.” sitte sanoin et en tiedä kerro vaa ja sitten se sano ”jos lähet tästä pois tai teet jotain muuta tuhmaa niin tolla voi hakkeroida sut ja sun perheen. etkai halua sitä, ethän” sit vaan paniikissa häivyin omeglesta. pitäskö olla huolissaan? pystyykö se oikeesti häkätä mut? vai yrittikö se vaan kiristää mua?? oli virhe mennä omegleen. en saa unta kun ajattelen tätä. se ahdistaa vaikka ei oiskaan välttämättä mikään vakava juttu. helppii?

jotain vaa

Mulla on itelläki kokemusta tommosesta että tyypit sanoo netissä et ”Jos et tee mitä haluun niin selvitän sun osotteen, murtaudun sun kotiin, varastan sun pankkitiedot, jadajadajada” Ja voin sanoo et se on yleensä pelkkää puhetta jolla on vaan tarkotus pelotella, eli sulla ei oo mitään hätää jos et oo oikeesti kertonut mitään tärkeetä itestäs.
Eli ei kannata huolehtii, ja jos ahdistaa ihan liikaa niin yleensä muille kertominen voi auttaa et vaik jos uskaltaa nii voi kertoo vanhemmille, tai sit ihan vaa vaikka lähimmälle kaverille jos ei muille uskalla.

Girl_power 010 💋

En oikeesti tiedä … Koskaan ei voi olla täysin varma, mutta mä en oo ainakaan koskaan kuullut että joku ois tehnyt sen noin yksinkertaisesti… Koskaan ei kuitenkaan voi olla täysin varma… Mutta ei oo kovin tonnäköistä, et se ois niin taitava, että se oikeesti osais halkeroida sun phonen, ellei se oo joku ammattilainen

Tästä ei varmaan ollut hyötyä mutta tsemppiä sulle!💋💋💋

Jäätelötötterö

En mä usko että kukaan hakkeroi sun tai sun perheen mitään tietoja että älä pelkää❤️

Vastaa aiheeseen: auttakaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top