Siirry sisältöön
Minä vaan

Paljon asiaa mutta yritän tiivistää. Oon siis todella epävarma itsestäni ja seuraan paljon muita. Tää saattaa johtua siitä että ala ja yläasteella (nyt oon ysillä) mun seläntaka on aina puhuttu pahaa milloin mistäkin ja aina tyhmät syyt. Mulla ei oo ikinä ollu ihastusta mikä kans puoliks hävettää luulen että tää johtuu siitä etten rakasta itteeni tarpeeks ettö voisin rakastaa jotain toista ihmistä. Tää on vissii jotain tutkittua juttua. Ja mun kaveri välillä sanoo mulle kaikker mikä ei oo kivaa tiedän ettei se tarkota pahaa mutta joo… Viimeks se kysy multa ruokalas että onko mulla anoreksia. Ei siis oo oikeesti oon ihan normaalipainoinen ja kaikkee joten ihmettelin asiaa. Tässä kohti mun toinen kaveri huomas asian ja sano että tou ei oo kyl kovin kivasti sanottu ja se joka sano tän oli vaa hiljaa. Sitten aina kun yritän selittää jotain jota kaverini ei tajua hän kysyy että huijaanko häntä. Sori tää nyt menee tälläseks mistä en tykkää kaverissani jutuks… Haluaisin avautua kaikesta ulkonäköpaineista ja siitä kuinka vaadin iteltäni aina liikaa ja ahdistaa että jos en ookkaa tarpeeks, syytän itteeni joka ikisestä huonosta asiasta. Eli haluisin avautua hänelle koska hän on auvautunut mulle hetki sitten omista ongelmistsan mutta sen jälkeen hän on vaan puhunut itsestään mikä ärsyttää mua ihan sikana. Nii ku suunnillee(sarkasmilla) koko ajan et mä oon paras tyyppisillä jutuilla. Tiiän et oln perfektionisti ja tavottelen arvosanoissakin täydellisyyttä mutta ärsyttää koko ajan kaikki. Tuntuu myös että käytön huumoria liikaa ja yritön vöhentäö sitö joska pelkään ettei muut haluu olla mun kanssa jos oon erinlainen.En jaksa enää. Auttakaa joku!!! Laittakaa ees jotai

Aikakello

Voi ei, tuo varmasti on tosi ikävää! Minua suretti jotenkin kauheasti, kun näin miten paljon haluat apua, mutta kukaan ei ollut vastannut tähän.

Ehdotan että puhuisit kavereillesi. Kysy vaikka, tunteeko hän sinut OIKEASTI. Yritä avautua hänelle pikkuhiljaa.

Toinen ehdotus: Voisit vaikka pitää joka viikko kerran minä-hetken, jolloin teet vain asioita, joita haluat. Saatat oppia rakastamaan itseäsi enemmän.

Muita ei voi rakastaa enempää kuin itseään. Mutta jos tunnet rakkautta jotakin kohtaan, osoita se. Ei ole väärin, jos ei rakastu, tai rakastuu. Me ihmiset emme voi sille mitään.

Kyllä sinä selviät, ne jotka puhuvat pahaa sinusta, ovat väärässä. Ja he tietävät kyllä se itsekin.

✨️mAtErIaL gWoRl ✨️

Itteeni on auttanut sikana se et oon kattonu peiliin ja kehunut itteeni:) oon tehny sitä noin 8kk ja oon tosi itsevarma:3 kannattaa kokeilla ja huomaat varmasti eron💋

Vastaa aiheeseen: AUTTAKAA MUA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top