Siirry sisältöön
-imfine

Tarviin oikeesti apua. Tää on aika pitkä juttu mut toivottavasti jaksatte lukea. Kaikki alko 5 luokalla ku ihastuin yhteen poikaan. Nyt oon 8 ja oon tykänny siitä koko tän ajan. Mut en usko et tykkään vaa siitä vaa et rakastan sitä. Mut se kauhee asia täs on se että meijjän luokalle tuli uus tyttö 7 luokalla ja me ollaan nyt parhaita kavereita. Ja se poika kenestä mä tykkään tykkää mun parhaasta kaverista ja se tykkää siitä myös. Tiiän et tää kuulostaa ihan jltn naurettavalta teini ongelmalta mut mä en kestä enää koska muo sattuu ku mä nään ne yhess…Mul tulee paha olo ja alkaa itkettää. Ja oon sentakii myös tosi masentunu koska luonnollisesti mul tulee semmonen olo et mus olis jotain vikaa. Tiiän et mun pitäs varmaa unohtaa ja jatkaa eteenpäin mut se tuntuu mahottomalta. Kiitos jos autatte.
mä en kestä enää….

jaa-a..

Aika hankala tilanne.. Siis itekki oon ollu ihastunu kauan yhteen tyyppiin ja uskon ettei se oo kiinnostunu musta, vaikka tietää et tykkään siitä. Tietääks tää kyseinen kaveri et tykkäät siitä?? Koska jos tietää, luulis et siitäki tuntuu aika pahalta. Jos ei tiedä nii sit juttu on aika hankala. Sun paras kaveri ja tää tyyppi siis seukkaa? Varmana on tosi inhottavaa sun kannaltas. Tietääks sun paras kaveri et sä tykkäät tästä pojasta? Mun neuvo ois et yritä kestää tai unohda koko tyyppi. Tiedän, että se on tosi vaikeeta. Itekkään en voi unohtaa omaa ihastustani, mutta sitten on kestettävä.

Nimetön

Sama soppa mulla mutta se ei oo mun paras kaveri

maanmatonen

Mulla on ihan samantyyppinen tilanne. Olin ihastunu jo eskarissa yhteen poikaan, ja se ihastus on seurannu mua nyt seiskoille asti. Tää poika ties et mä tykkään siitä, ja se tykkäs musta takas, me tehtii kaikki yhdessä. Se tuntu rakkaudelta. Nyt tää poika on kuitenki alottanu seukkaamisen mun entisen kaverin, jonka kans mä riitaannuin, kaa. Kaikki ties, et mä olin ihastunu siihe poikaan.
Mä tiiän, et tää tyttö on tyytyväine, ku se näkee mun olevan katkera. Mä uskon, et se yrittää saada mut mahollisimma surulliseks.
Kyl mä olin katkera alus, mut sit mä hyväksyin sen, en mä voi sitä tilannetta muuttaa, koska se poika ei ilmeisesti enää musta tykkää. Kyllähä musta tuntuu et oon jotenki epäkelpo, en kelpaa sille enää yläasteel, mut pitää vaa olla sen yläpuolel. Mä tiiän et se tuntuu vaikeelta, mut kyl se onnistuu! :)

Vastaa aiheeseen: AUTTAKAA MUO

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top