Siirry sisältöön
random1234

eli oon semmonen -99 tyttö ja oon ihastunu itteeni yhtä vuotta nuorempaan poikaan… onko noloa? ja en oo ihan varma että tykkääks se musta, kun se alko kyseleen kaikkee että millon menisin niille yms. onks seurustelu vakavakin asia tän ikäisenä? ja musta tuntuu että mun kaverit vaan alkais pilkkaan mua jos sanoisin niille että tykkään itteeni vuotta nuoremmasta. en oo koskaan nähny sitä kunnolla livenä ja pelkään että se ei tykkäiskään musta kun oon vähän pyöreä, mutta on musta paljon kaikkee kivaakin sanottu..? mitä kannattais tehä!

Nimetön

Ei oo noloa, ja seurustelun vakavuudesta voin sanoa et se voi olla hyvinkin kestävää, tai sitten ei. Riippuu niin paljon tapauksesta. Näin mututuntumalta sanoisin kuitenkin, et hän taitaa olla kiinnostunut susta;). Kannattaa jatkaa teidän suhdetta, ja kattoo mihin suuntaan se menee.

Onks hän joku nettituttu? Siinä tapauksessa en suosittelis kuitenkaan ryntäämään suoraan hänen luokseen ilman jotakuta muuta sillä on kylmä tosiasia, et netissä voidaan olla ihan jotakin muuta kuin mitä oikeesti. Joten pidä myös järki mukana, ettet joudu ikävyyksiin! Toivon kuitenkin, et nää mun varoittelut on turhia ja teillä menis hyvin:).

Vastaa aiheeseen: auttakaa nyt PLIIS!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top