Siirry sisältöön
Feeniks

Miks mun vanhemmat ignooraa mut aina. Ne vaan ei välitä musta, ne ei vastaa mun kysymyksiin eikä anna tehdä melkein mitään. Ja sitten ne raivoaa mulle siitä että mä oon liikaa kännykällä. Kun en mä jaksa sitä että ne vaan on kuin mua ei oliskaan. Jos mä kysyn esim että saako pelata yatzya niin vastaus on: ”HIRVEE MÖKÄ TULEE KUN PELAATTE SITÄ JA ENSIN PITÄÄ PESTÄ PIENEMMILTÄ HAMPAAT!!!”🤬😡🤬😡. Okei ja sit ku niiltä on pesty ja kysyn että saako nyt niin ei vastausta tai sitten vastaus on:” JOO ET SAA MONTAKO KERTAA PITÄÄ SANOA!!!”
Mitä oon tehny väärin. Mä en vaan enään jaksa.

tuleva muusikko

en tiiä minkälainen tyyppi ite oot, mut jos mulla ois samanlainen tilanne niin luultavasti sanoisin siitä niille tai jollekin muulle. kato mitä sun vanhemmat sanoo jos puhut niille asiasta et ”miks ignooraatte mut? ette vastaa kysymyksiin?” tai jotai muuta. voit myös jos haluut nii kertoo jollekin sukulaiselle.
mut jos mulla ittelläni oikein käpy palais ihan kunnolla niihin kun en muuten varmaa sanois. niin sanoisin varmaa et alan sit ite päättää asioista.

toivottavasti sait apua ja vanhempien kaa on vähän vaikeeta aina. mut hyvää kesälomaa sulle!!

🌈rainbow🌈

Tiiän tunteen.
En tiiä oikeen mitä vois tehä. Kannattaa vaan sanoa heille, että susta tuntuu et he ingnooraa sua. (tai jlipäätänsä puhua jos se auttais yhtään)
Saattaa olla et sun vanhemmat on vaan väsyneitä.
Tsemppiä! <33

Näköys

Mulla on ihan sama juttu :(

moms spaghetti 🇺🇦

kannattaa jutella sun vanhempien kaa siitä että et tykkää ku vanhemmat huutaa ja ignoraa melkeinpä ihan
tyhjästä.
jos ne ei kuuntele/kunnolla välitä, nik sit voi ja pitää jutella kavereiden tai tuttujen kanssa aiheesta :)

toivottavasti tää ees jotenki autto :)
tsemppii ja voimii sulle❤️

Feeniks

Kiitti että ette ignooranneet mun viestiä😍.
Oikeesti kiitos tosi paljon!!!❤️❤️❤️
Emmä uskalla sanoo niille muuten ne alkaa huutamaan. Tai siis en halua sanoa. Mutta ehkä mä vielä… Tsemppii sulle näköys jos sulla on sama ongelma. Ootte tosi mukavia ja kivoja🥰

Feeniks

Nyt Äiti vetää herneen nenään joka asiasta mitä mä sanon:( Ja kun se aina valittaa että kukaan ei muka auta sitä ja sanoo että olen laiska niin kun yritän auttaa niin se sanoo että Lopeta ja mee pois.
Ja sitten jos iskä kuulee että mä pidän esim. Pienemmät poissa äitin tieltä niin se alkaa huutamaan että ÄLÄ KIUSAA ja äiti sanoo että ÄLÄ HÄRNÄÄ. En ymmärrä😭😭😭 Ja mä haluan niille vaan hyvää.

[osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Auttakaa pliide

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top