Siirry sisältöön
Idiootti

Oon niin kyllästynyt tähän! Tästä ei vaan ikinä tuu yhtään mitään, vaikka yritän ja yritän jatkuvasti koko ajan niin hyvin kun vaan osaan. Miks mun elämän pitää olla tällästä kidutusta? Miksen vois olla niiku muut ja nauttia elämästä edes joskus!? Toivoisin niiiin kovasti et oisin erilainen!! Jos voisin olla ulkonäöltäni sellanen ku haluisin ja sellanen niiku muut, ni jaksaisin varmasti tätä elämää paremmin. Joo mulla ois silti nää typerät ajatukset pilaamassa aina kaiken, [Osa tekstistä poistettu.] Vihaan itteeni, ainaki ulkonäöltä, mut muutenki! Oon niiiiiiin ruma ja läski ja laiska ja yököttävä enkä osaa päättää mistään asioista tai jutella ja olla muitten kanssa ja kaikki mun tavarat ahdistaa mua ihan kauheesti ja tuntuu et teen kaiken ihan väärin. [Osa tekstistä poistettu.] Tietäisimpä mitä haluan ja oisin sellanen! Osaisinpa elää! Ja tätä kaikkee ei auta sekään et en tiiä lähes yhtään mikä oon. Mul ei oo hajuukaan mun seksuaalisuudesta ja sukupuolestakaan! Jee kiva. Ei tästä vaan tuu mitään, [Osa tekstistä poistettu.] Ei ketään kiinnosta tää. Vanhemmatkaa ei enää tee mitää ku on niin kyllästyneitä tähän samaan paskaan. Tarviin apua oikeesti ja pian! En kestä enää!! Auttakaa pliis mua!!! 😭😭😭😭😭😭😭

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Idiootti,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

011 tyttö :)

Moi!

Harmi et sul on tommosia ajatuksia. Mä uskon että oot todella kaunis ja ihana. Kyl mullakin on ulkonäköpaineita ja välillä vaan tuntuu että haluaisin olla erilainen. Nää fiilikset on kuulemma ihan tavallisia tässä iässä.

Toivottavasti helpottaa <3

Vastaa aiheeseen: Auttakaa pliis joku edes!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top